Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου

11:32 10/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος Τράπεζας Κύπρου Ανδρέας Ηλιάδης υπέβαλε την παραίτησή του, σύμφωνα με ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου αναφέρει ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος Ανδρέας Ηλιάδης έχει υποβάλει

την παραίτησή του από το Συγκρότημα με άμεση ισχύ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το ΔΣ θα συνέλθει την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012 για να συζητήσει τα διάφορα απορρέοντα θέματα, μεταξύ αυτών το ζήτημα της διαδοχής μετά την αποχώρηση του κ. Ανδρέα Ηλιάδη. Το Διοικητικό Συμβούλιο, προστίθεται, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Ανδρέα Ηλιάδη για τη μακρά υπηρεσία και προσφορά του στην Τράπεζα, τα τελευταία 33 χρόνια.

Όπως αναφέρεται, το Συμβούλιο ιδιαίτερα σημειώνει το έργο του κ. Ηλιάδη στην εδραίωση και λειτουργία της Τράπεζας στην Ελλάδα για 15 χρόνια, καθώς και την επιτυχημένη θητεία του στην ηγεσία του Συγκροτήματος ως Διευθύνων Σύμβουλος για 8 περίπου χρόνια. Η Τράπεζα εύχεται στον κ. Ανδρέα Ηλιάδη κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα