Παπαρήγα: «Όχι» στη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ

23:32 6/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Οδεύουμε σε μια μεταβατική φάση που θα επιχειρηθεί να αλλάξουν οι συσχετισμοί, υποστήριξε η Αλέκα Παπαρήγα. Θα προσπαθήσουν να προλάβουν την δημιουργία ενός σχήματος αλλαγής, ανέφερε.

Απεύθυνε έκκληση στα μέλη του κόμματος να μπουν στον αγώνα για να προστατεύσουν τα κεκτημένα. «Δεν μπορούμε να χάσουμε χρόνο», σημείωσε. Κάλεσε τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να ακολουθήσουν στους αγώνες.

Κάλεσε τον λαό να μην παραπλανηθεί από όσα θα γίνουν το επόμενο διάστημα. Σημείωσε πάντως ότι ωριμάζουν ανατροπές

στη λαϊκή συνείδηση. Αυτό το κίνημα δεν θα βρίσκεται μακριά από τις θέσεις του κόμματος, τόνισε. “Είναι μεγάλη παρακαταθήκη για το επόμενο διάστημα ότι το ΚΚΕ μόνο του έδωσε τη μάχη της προβολής της εναλλακτικής πρότασης”.

Οσο αφορά το αποτέλεσμα του ΚΚΕ είπε ότι ολοκληρωμένη εκτίμηση θα δώσει η κεντρική επιτροπή. Υποστήριξε όμως, ότι το κόμμα πέρασε μέσα από συμπληγάδες.

Αναφορικά με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «παραμένουμε στο όχι στη συνεργασία». Απαρίθμησε μια σειρά από θέματα που θα πρέπει να διαχειριστεί μια κυβέρνηση (εθνικά, οικονομικά, αποκρατικοποιήσεις). Για να γίνει αυτό θα πρέπει το κόμμα να κάνει σημαντικές αλλαγές στην πολιτική.

Keywords
Τυχαία Θέματα