Π. Προδρόμου: «Είμαστε στο σωστό δρόμο για το Κυπριακό»

21:56 10/4/2014 - Πηγή: OnlyCY

Παρά το γεγονός ότι δεν είμαστε σε θέση να πούμε πότε θα έχουμε τις εξελίξεις που περιμένουμε, είμαστε στο σωστό δρόμο, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Προδρόμου απόψε.

Ο κ. Προδρόμου μιλούσε μετά από συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, στο Προεδρικό, με το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ και τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές κατά την οποία προέβηκε σε

ενημέρωση για τη διαχείριση και της εξελίξεις στο Κυπριακό.

“Μέχρι στιγμής, όπως είναι γνωστό, δεν υπάρχει ικανοποιητική πρόοδος”, ανέφερε ο κ. Προδρόμου. Ωστόσο, πρόσθεσε, “μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και τις ερωτήσεις που έχουν υποβληθεί, την ενημέρωση που έχει γίνει, εμπεδώνεται η εντύπωση ότι μπορεί να μην είμαστε σε θέση να πούμε πότε θα έχουμε πραγματικά τις εξελίξεις που περιμένουμε, αλλά είμαστε στο σωστό δρόμο”.

Έχουμε, συνέχισε, “μια στέρεη βάση η οποία επιτρέπει να διαπραγματευτεί η ελληνική πλευρά χωρίς φοβίες, παρά τα όσα είναι κατανοητό να ακούγονται ως αντιρρήσεις και μπορούμε να υπολογίζουμε στην σαφή περιγραφή και διευκρίνιση του πλαισίου της λύσης, που ήταν το ζητούμενο.

“Μπορούμε να υπολογίζουμε στο ότι για πρώτη φορά τόσο καθαρά υπάρχει ευρωπαϊκή διάσταση και στο περιεχόμενο αλλά και στη διαδικασία και μπορούμε και πρέπει να συνεχίσουμε να επιμείνουμε με τις συνεργασίες, με τη διπλωματική εργασία ούτως ώστε να υπάρξουν ουσιώδη μέτρα εμπιστοσύνης, τα οποία και θα έδιναν μια ώθηση στην διαδικασία”, κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα