Ό,τι μάθαμε για το sex το 2013!

16:48 5/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Από τα οφέλη της αυτοϊκανοποίησης έως τα βαθύτερα αίτια της απιστίας, το 2013 ήταν μία χρονιά με πληθώρα ερευνών σχετικών με το σεξ.

Δείτε μερικές από τις έρευνες του 2013, που προκάλεσαν αίσθηση και επιβεβαιώνουν ότι η επιστήμη του σεξ μόνο βαρετή δεν είναι και αν την αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα μπορούμε να κάνουμε καλύτερη τη ζωή μας.

Οι άνδρες που δεν κάνουν δουλειές του σπιτιού κάνουν περισσότερο σεξ

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «American Sociological Review», οι άντρες που κάνουν παραδοσιακά «γυναικείες» δουλειές, όπως το ξεσκόνισμα και το μαγείρεμα, κάνουν ετησίως 20 φορές λιγότερες σεξ.

Οι ανδρικές ορμές φταίνε για την απιστία

Όπως υποστηρίζουν ερευνητές από τα Πανεπιστήμιο A&M, στο Τέξας, η δύναμη των σεξουαλικών ορμών των ανδρών είναι τέτοια, ώστε εξουδετερώνει την εγγενή ικανότητά τους να αντιστέκονται στους πειρασμούς.

Περισσότεροι ερωτικοί σύντροφοι, λιγότερο σεξ

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «The Lancet», από τη δεκαετία του 1990 έως σήμερα ναι μεν έχει αυξηθεί ο αριθμός των ερωτικών συντρόφων που έχει κάποιος στη ζωή του, αλλά έχει μειωθεί η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών, ενώ η αλλαγή είναι μεγαλύτερη στις γυναίκες.

Ο αυνανισμός κάνει καλό

Ο αυνανισμός αποτελεί φυσιολογικό τμήμα της υγιούς σεξουαλικής ανάπτυξης και παρέχει πολλά οφέλη στην υγεία, σύμφωνα με δύο ειδικούς στην σεξουαλική υγεία από το Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ.

Το σεξ δεν είναι η καλύτερη γυμναστική

Μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Κεμπέκ κατέρριψε αυτόν τον ευρύτατα διαδεδομένο μύθο. Όπως δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «PLoS One», το σεξ είναι μία μετρίας εντάσεως άσκηση, εφάμιλλη με την ανάβαση μιας ανηφόρας αλλά υποδεέστερη του τζόγγινγκ.

Το σεξ διώχνει τον πονοκέφαλο

Καίριο πλήγμα στην κλασική δικαιολογία «όχι απόψε αγάπη μου, έχω πονοκέφαλο» κατάφερε γερμανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Cephalalgia».

Κάνουν σεξ με το κινητό στο χέρι

Σύμφωνα με αμερικανική έρευνα, δύο στους δέκα νέους, ηλικίας 18 έως 34 ετών, χρησιμοποιούν το κινητό τους την ώρα που κάνουν σεξ.

Περισσότερη φασαρία στο κρεβάτι = Καλύτερο σεξ

Δεν προσποιούνται όλοι όσοι φωνάζουν! Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Ληντς ανακάλυψαν ότι υπάρχει άμεση συσχέτιση ανάμεσα στην έκφραση και στην ένταση της απόλαυσης από το σεξ.

7 Ιανουαρίου η πιο επικίνδυνη μέρα του χρόνου για απιστία

Όπως προέκυψε από ανάλυση της επισκεψιμότητας στις ιστοσελίδες «γνωριμιών» της Βρετανίας, στις 7 Ιανουαρίου παρατηρείται αύξηση κατά 25% στα νέα μέλη των σελίδων αυτών. Πρόκειται για μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη ημέρα του έτους. Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτό ίσως οφείλεται σε προβλήματα που προέκυψαν στη διάρκεια των εορτών, αλλά και στο γεγονός ότι η αρχή κάθε έτους θεωρείται από πολλούς ως ευκαιρία για ανανέωση και νέο ξεκίνημα στη ζωή.

onmed.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα