Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί του κατακλυσμού στην Πάφο

09:23 25/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Με τον μεγάλο Ελλαδίτη καλλιτέχνη Γιώργο Τσαλίκη ολοκληρώθηκαν χθες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Πάφου για τον Κατακλυσμό 2013 . Πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκε χθες στο μεσαιωνικό Κάστρο στην Κάτω Πάφο, για να απολαύσει τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Πάφου για την 3η και τελευταία ημέρα του Κατακλυσμού.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε επίσης Κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς από το Χορευτικό Συγκρότημα το «Κάστρο», και Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς από το Χορευτικό Συγκρότημα του Λαογραφικού Ομίλου « Αφροδίτη» Γεροσκήπου.

Στο χαιρετισμό

που απηύθυνε ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργα στη « Γιορτή Κατακλυσμού 2013» ευχαρίστησε το κοινό για την παρουσία του , προσθέτοντας πως αυτή συμβάλει στην ενθάρρυνση της τοπικής αρχής να συνεχίσει και να προχωρήσει στην αναβάθμιση μιας εκδήλωσης με μακρά παράδοση.

Στο μεταξύ νωρίτερα ο Δήμος Πάφου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Κάτω Πάφου και τον Ναυτικό Όμιλο διοργάνωσαν παραδοσιακά θαλάσσια αγωνίσματα στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου. Ανάμεσα σ’ αυτά το δύσκολο άθλημα του ολισθηρού ιστού, το κυνήγι της πάπιας, τα μακροβούτια , και τα μήλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα