Οι Ξενοδόχοι της Πάφου προσφέρουν ελκυστικές τιμές για το Πάσχα

12:09 12/4/2014 - Πηγή: OnlyCY

Αξέχαστες πασχαλινές διακοπές υπόσχονται οι Ξενοδόχοι της Πάφου σε όσους επιλέξουν να περάσουν τις μέρες των εορτών σε ξενοδοχεία της Επαρχίας. Με το σύνθημα «Αυτό το Πάσχα επιλέγουμε Πάφο» προσφέρονται οικογενειακά πακέτα σε ειδικές, ελκυστικές τιμές για αυτούς που επιθυμούν να ζήσουν μοναδικές εορταστικές εμπειρίες στην πανέμορφη επαρχία της Πάφου, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου του τοπικού ΠΑΣΥΞΕ.

Ειδικά τις μέρες αυτές που σε ολόκληρη την επαρχία,

προστίθεται στην ανακοίνωση, αναβιώνουν κάθε χρόνο τα πατροπαράδοτα έθιμα, η επίσκεψη στην Πάφο αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία. Ολόκληρη η επαρχία μέχρι και το πιο απομακρυσμένο χωριό έχει πλημμυρίσει με πολύχρωμα αγριολούλουδα και ξεχωριστά αρώματα. Όποια διαδρομή κι αν ακολουθήσει ο επισκέπτης για τα χωριά της υπαίθρου θα είναι γι’ αυτόν μοναδική. Από τα μικρά καφενεδάκια με το μυρωδάτο καφέ μέχρι τις παραδοσιακές ταβέρνες που οδηγούν σε ένα μοναδικό… ταξίδι γεύσεων.

Σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών και την Ελληνορθόδοξη παράδοση συνεχίζει η ανακοίνωση έχουν προγραμματιστεί διάφορες θρησκευτικές τελετές με επίκεντρο τον καθεδρικό ναό Αγίου Θεοδώρου, όπως η κατανυκτική περιφορά του Επιταφίου και η συνάντηση στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου με τον Επιτάφιο της εκκλησίας του Αγίου Κενδέα.

Αν τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου συνεχίζει η ανακοίνωση, ο επισκέπτης που θέλει να βρίσκεστε στο επίκεντρο των γεγονότων μπορεί να προτιμήσει να παρακολουθήσει την Ακολουθία της Αναστάσεως σε ένα από τους ιερούς ναούς όπου το ομοίωμα του Ιούδα θα παραδοθεί στις φλόγες. Αν πάλι προτιμά μια ξεχωριστή και απόλυτα κατανυκτική εμπειρία για την ακολουθία της Ανάστασης, μπορεί να επιλέξει μια από τις ιερές μονές της επαρχίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα