Οι γεννήτριες του ΓΝ Λεμεσού ξέμειναν από καύσιμα απαντά η ΑΗΚ

18:31 22/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Οι δηλώσεις του Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού για ταλαιπωρία των ασθενών από διακοπή στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και έγιναν προφανώς για να καλυφθούν λάθη ή παραλείψεις του Νοσοκομείου που είχαν αποτέλεσμα οι εφεδρικές γεννήτριες, να ξέμειναν από καύσιμα, αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα η ΑΗΚ.

Σύμφωνα με την ΑΗΚ, χτες συμφωνήθηκε μεταξύ Λειτουργών του Νοσοκομείου και

της ΑΗΚ όπως σήμερα το πρωί αντικατασταθεί ένας από τους μετασχηματιστές που τροφοδοτούν το Νοσοκομείο, ο οποίος παρουσίασε διαρροή λαδιού.

Σύμφωνα με αυτή τη διευθέτηση, σήμερα ξεκίνησε κανονικά η προγραμματισμένη αλλαγή του μετασχηματιστή, συνεχίζει η ΑΗΚ προσθέτοντας πως παρά το γεγονός ότι η διακοπή ήταν προγραμματισμένη για σήμερα και οι Λειτουργοί του Νοσοκομείου γνώριζαν ότι θα έπρεπε να θέσουν σε λειτουργία τις εφεδρικές γεννήτριες, αυτές ξέμειναν από καύσιμα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ταλαιπωρία των ασθενών και του κοινού.

Καταλήγοντας, η ΑΗΚ αφού αναφέρει ότι λυπάται για την οποιανδήποτε ταλαιπωρία του κοινού, προσθέτει ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση θεωρεί ότι δεν έχει οποιανδήποτε ευθύνη και καλεί όλα τα Νοσοκομεία κρατικά και ιδιωτικά όπως διατηρούν τις εφεδρικές τους γεννήτριες σε λειτουργήσιμη κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα