Ο Τ. Χατζηγεωργίου καλεί τον Ν. Αναστασιάδη να πει ποιοι θα τον πλαισιώσουν αν εκλεγεί

13:24 9/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Σταύρου Μαλά, Τάκης Χατζηγεωργίου με δηλώσεις του σήμερα, είπε πως “είναι με πραγματική έκπληξη που είδαμε το περιεχόμενο της χτεσινής ανακοίνωσης του κ. Αναστασιάδη”, σημειώνοντας ότι “τέτοια αήθη επίθεση εναντίον πολιτικού ανθυποψηφίου έχει χρόνια να δει η Κύπρος”.

Σε μια ανακοίνωση τεσσάρων παραγράφων, ανέφερε, περιέχονται τέσσερις τόνοι μισαλλοδοξίας. “Εμείς δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να επισημαίνουμε αυτό που έδειξε και δημοσκόπηση των τελευταίων ημερών. Ότι οι πολίτες, ακόμα και πολλοί απ’ αυτούς που τον ψηφίζουν, στην ερώτηση τι επιλέγουν μεταξύ Αναστασιάδη και κάποιου άλλου – οποιουδήποτε άλλου-, η πλειοψηφία δηλώνει ότι ψηφίζει τον κάποιον άλλο. Ίσως γιατί ψηφίζοντας τον κ. Αναστασιάδη κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς ψηφίζει. Κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει αν εκλεγεί. Ακόμη και τα τόσα νομοσχέδια που υποστηρίζει πως έχει ετοιμάσει τα αποκρύβει. Και αυτό βέβαια δεν είναι τυχαίο”, πρόσθεσε.

Ο κ. Χατζηγεωργίου είπε πως “θα ήταν πραγματικά χρήσιμο να μας πει σήμερα ο κος Αναστασιάδης με ποιους θα ενώσει δυνάμεις αύριο; Με ποιους θα κυβερνήσει; Ποιοι θα τον πλαισιώνουν αν εκλεγεί;”.

“Είμαστε βέβαιοι ότι αν σήμερα όσοι ψηφίζουν τον κ. Αναστασιάδη γνώριζαν ποιοι θα είναι αύριο Υπουργοί, βοηθοί Γενικοί Εισαγγελείς ή Υφυπουργοί θα απέστρεφαν με τρόμο το βλέμμα από τον συγκεκριμένο υποψήφιο. Ας μας πει ποιοι θα τον πλαισιώσουν για να ξέρει και ο κόσμος τι στο καλό πραγματικά σημαίνει το «ενώνουμε δυνάμεις»”, δήλωσε ο κ. Χατζηγεωργίου.

Κάλεσε, τέλος, «τον κόσμο να επιλέξει τον νέο, τον αξιόπιστο, τον υπεύθυνο, να ψηφίσει αυτόν που θα συγκρουστεί με την πολιτική παρακμή, τον Σταύρο Μαλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα