Ο ΠΑΣΕΧΑ χαιρετίζει την έρευνα στη Τράπεζα Κύπρου από Επ. Κεφαλαιαγοράς

19:13 3/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο ΠΑΣΕΧΑ, με ανακοίνωση του, χαιρετίζει τη διεξαγωγή έρευνας από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στη Τράπεζα Κύπρου ώστε να διαπιστωθεί, αναφέρει, κατά πόσον η διοίκηση της Τράπεζας Κύπρου «κατείχε εμπιστευτικές πληροφορίες, τις οποίες δεν είχε ανακοινώσει από την αρχή, με σκοπό να παραπλανηθούν οι μέτοχοι της Τράπεζας» σύμφωνα με δηλώσεις της Προέδρου της Επιτροπής Δήμητρας Καλογήρου.

“Καταγγέλλουμε,

επίσης, τον Πρόεδρο της Τράπεζας κ. Αριστοδήμου ότι σκόπιμα δεν απάντησε σε σχετική ερώτηση που υποβλήθηκε στη Γενική Συνέλευση, κατά πόσο δηλαδή η Τράπεζα Κύπρου ήταν δυνατό να χρειαστεί κρατική στήριξη”, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Καλούμε την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, προστίθεται, να ζητήσει τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης, καθώς και τη μαγνητοταινία που έχουν καταγραφεί τα όσα λέχθηκαν.

“Αναμένουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας θα επιδείξει την απαιτούμενη ευθυξία και θα απαλλάξει τον ανώτατο εκτελεστικό διευθυντή κ. Αντρέα Ηλιάδη από τα καθήκοντά του τόσο προς διευκόλυνση των ερευνών όσο και για την αποκατάσταση του κύρους και της αξιοπιστίας της τράπεζας έναντι όχι μόνο των μετόχων αλλά και των πελατών της”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα