Ο Νικόλας Παπαδόπουλος για την έρευνα στην Κεντρική Τράπεζα

17:18 25/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Είναι λυπηρό το γεγονός ότι την ώρα που η χώρα μας παλεύει για να πείσει για τη διαφάνεια του χρηματοπιστωτικού της συστήματος, ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας φαίνεται να ενδιαφέρεται μόνο για το πώς θα επιβάλει καθεστώς τρομοκρατίας εντός και εκτός της Τράπεζας, αναφέρει σε ανακοίνωση για την έρευνα για διαρροές στην ΚΤ του ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

«Αντί

να απασχολεί το Διοικητή το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχει συντάξει έκθεση στην οποία αναφέρει επί λέξει ότι ‘δεν συνεργάζονται οι αρμόδιες αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας μαζί μας’, εννοώντας φυσικά την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, τον ενδιαφέρει μόνο το ότι κάποιος τόλμησε να ‘διαρρεύσει’ το σχετικό πρακτικό σε πολιτικούς και δεν μπόρεσε έτσι να συνεχιστεί η συσκότιση που ήθελε να επιβάλει» προσθέτει ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ.

«Ενώ δεν έχει χρόνο ο Διοικητής να παρευρίσκεται στις συναντήσεις της Συντονιστικής Επιτροπής με την Τρόικα, έχει χρόνο να ενημερώνει την αστυνομία για δήθεν «διαρροές» των υπαλλήλων του» συνεχίζει, για να προσθέσει ότι σε ό,τι με αφορά τον ίδιο, δηλώνει απερίφραστα ότι δεν πρόκειται να υποκύψει σε οποιαδήποτε μορφή πνευματικής τρομοκρατίας και θα συνεχίσει να επικρίνει το Διοικητή της ΚΤ και κάθε άλλον υπεύθυνο για εκείνα που θεωρεί λανθασμένα.

«Αυτό επιβάλλει το καθήκον μου ως Βουλευτής της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αυτό επιβάλλει το καθήκον μου ως πολίτης αυτής της χώρας» συμπληρώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα