Ο μεγάλος ΤΡΟΜΟΣ των Μενεγάκη – Βίσση – Μελέτη – Νομικού!!! Τι είναι αυτό που τις ενώνει και τις κάνει να ΧΑΝΟΥΝ τον ύπνο τους;

20:32 19/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Αράχνες, κατσαρίδες και κάθε λογής έντομα μπορεί να κάνουν πολλές λαμπερές κυρίες της showbiz να χάσουν τον ύπνο τους. Πρώτη και καλύτερη η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν αντέχει τις κατσαρίδες ούτε σε απόσταση ενός χιλιομέτρου.

Μάλιστα πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της φροντίζει να γίνεται απολύμανση στο στούντιο και το καμαρίνι της, προκειμένου να μην υπάρξουν μοιραίες συναντήσεις. «Αυτόν το φόβο τον τεράστιο

μου τον έχει περάσει η μαμά μου και δεν θέλω να τον περάσω στο γιο μου, γιατί τι θα πουν οι κοπέλες του μεθαύριο;», παραδέχεται.

Το ίδιο συμβαίνει και με τη Δούκισσα Νομικού, η οποία αν εντοπίσει κατσαρίδα μπορεί να αρχίσει να ουρλιάζει σαν 5χρονο κοριτσάκι. Ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα με τις κατσαρίδες έχει η απόλυτη Ελληνίδα σταρ. Η Άννα Βίσση είναι ικανή αν έστω και με την άκρη του ματιού της εντοπίσει μια μικρή… τερέζα να διακόψει πρόβα ή παράσταση.

Μπορεί να οργώνει ατρόμητη τα κύματα κάνοντας surf, όμως τρέμει μέχρι λιποθυμίας τις αράχνες. Μάλιστα όπως παραδέχτηκε μέσα από την εκπομπή της, η Ελεονώρα Μελέτη δεν θα αντιμετώπιζε αυτήν της τη φοβία ούτε επ’ αμοιβή. «Συγγνώμη, αλλά εγώ ούτε για 100 εκατομμύρια δεν θα κάτσω να παίξω με αράχνες. Τις βλέπω και λιποθυμάω», ανέφερε χαρακτηριστικά. Σε αντίστοιχη κατάσταση βρίσκεται η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μπορεί να βάλει τα κλάματα αν δει σκορπιούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα