Ο Κίκης Καζαμίας μέλος του ΔΣ της Trust Insurance Cyprus

16:53 25/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η ασφαλιστική εταιρεία Trust Insurance Cyprus ανακοίνωσε ότι ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Κίκης Καζαμίας αποτελεί το νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, η οποία ανήκει στον κολοσσό Nest Investment (Holdings) Ltd με παρουσία σε 23 χώρες της Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Ευρώπης.

Σε σημερινή ανακοίνωση της Trust Insurance Cyprus αναφέρεται ότι ο κ. Καζαμίας εξέφρασε την αισιοδοξία του για τις προοπτικές της Trust

διότι, όπως είπε, «με τη σοβαρή δουλειά που γίνεται από όλους, θα συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία».

Ανέφερε επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τη σημασία για την κυπριακή οικονομία της δραστηριοποίησης στην Κύπρο ομίλων του μεγέθους και της φήμης της Nest Investment (Holdings) Ltd.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Trust Insurance Cyprus δραστηριοποιείται στις ασφάλειες από το 1990, ενώ από το 2009 η Trust Insurance Cyprus δραστηριοποιείται δυναμικά και στην κυπριακή αγορά και βρίσκεται στην 9η  θέση εταιρειών του Γενικού Κλάδου μέσα στα πρώτα τρία χρόνια λειτουργίας της στην Κύπρο.

Το ΔΣ της Trust Insurance Cyprus αποτελείται από τον Φρίξο Σαββίδη, Πρόεδρο Διοικητικού Συμβουλίου και μέλη Kamel AbuNahl, Κίκη Καζαμία, Σταύρο Σταύρου, Κρις Γεωργιάδη και Mehran Eftekhar, Fadi AbuNahl.

Keywords
Τυχαία Θέματα