Ο Γ. Λιλλήκας κρύβεται πίσω από τον Τ. Παπαδόπουλο αλλά ταυτίζεται με τον Ν. Κουτσού και υβριστές του αείμνηστου ηγέτη

12:41 10/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο υποψήφιος Γ. Λιλλήκας φαίνεται ότι ακολουθεί ευλαβικά τη ρήση «η σιωπή είναι χρυσός».

Έχουμε την άποψη ότι η σιωπή ενός υποψήφιου διεκδικητή του ύπατου αξιώματος του τόπου ενώπιον ερωτημάτων που αφορούν τις πολιτικές του θέσεις και την πολιτική του συμπεριφορά είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από χρυσός.

Γι αυτό ακριβώς το λόγο το ΔΗ.ΚΟ. του απευθύνει σήμερα δύο ερωτήματα στα οποία οφείλει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις.

Οι θέσεις και γενικότερα η πολιτική που προβάλλει ο κ. Λιλλήκας

στο κυπριακό είναι ταυτόσημες με τις θέσεις και την πολιτική του κ. Νίκου Κουτσού και των Νέων Οριζόντων, τις οποίες ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος θεωρούσε απερίσκεπτες, λανθασμένες και επικίνδυνες. Πώς είναι δυνατό ο κ. Λιλλήκας να ισχυρίζεται ότι είναι συνεχιστής της πολιτικής Τάσσου Παπαδόπουλου στο κυπριακό, ενώ στην ουσία είναι πολιτική Νίκου Κουτσού και Νέων Οριζόντων που υιοθετεί και προτείνει; Πρόκειται για πολιτική με την οποία ήταν πάντοτε ταυτισμένος και κ. Ανδρέας Σ. Αγγελίδης, για τον οποίο ο αείμνηστος Πρόεδρος έλεγε «αν δεν ήμουν εγώ στο ΔΗ.ΚΟ. ο Αγγελίδης θα ήταν με τον Κουτσού».

Ο κ. Λιλλήκας παρουσιάζεται ως ο πρώτος τιμητής της μνήμης, του ονόματος και της προσφοράς του αείμνηστου Προέδρου.
Πώς είναι δυνατό να έχει ως δεξί του χέρι στην προεκλογική του εκστρατεία άτομο που διακρίθηκε για τα υβριστικά ανέκδοτά του, και όχι μόνο, για τον Τάσσο Παπαδόπουλο και να επιμένει ότι είναι μέγας υπερασπιστής και προστάτης της μνήμης και του ονόματος του αείμνηστου Προέδρου;

Ανακοίνωση Τύπου ΔΗΚΟ

Keywords
Τυχαία Θέματα