Ο Έρογλου προειδοποιεί με κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τα σκουπίδια

10:56 3/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Κίπρις» αναφέρεται στην προειδοποίηση του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ντερβίς Ερογλου ότι αν κριθεί αναγκαίο «θα κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης» λόγω των σωρών σκουπιδιών που έχουν μετατρέψει σε μαρτύριο τη ζωή των διαμενόντων στο κατεχόμενο τμήμα της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι μόνοι που παραμένουν στο λεγόμενο δημοτικό συμβούλιο της κατεχόμενης Λευκωσίας είναι οι «δημοτικοί σύμβουλοι» που προέρχονται από το ΚΕΕ.

Χθες αποχώρησαν οι «δημοτικού σύμβουλοι» των κομμάτων Κοινοτικής Δημοκρατίας,

Δημοκρατικού Κόμματος και Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού.

Επίσης χθες ακτιβιστές μάζεψαν σκουπίδια τα οποία τοποθέτησαν σε νάιλον σακούλες και τα άφησαν έξω από την «προεδρία της κυβέρνησης».

Οι ακτιβιστές καλούσαν σε παραίτηση το λεγόμενο δήμαρχο της κατεχόμενης Λευκωσίας Τζεμάλ Μπουλουτογλουλαρί ενώ αντιπροσωπεία του τ/κ ιατρικού συλλόγου επισκέφθηκε την «υπουργό εργασίας» Σεριφέ Ουνβερντί και της επεσήμαναν τους κινδύνους που διατρέχει η δημόσια υγεία από τα σκουπίδια

Για να καταδικάσει την απαράδεκτη κατάσταση με τους σωρούς σκουπιδιών, το ΡΤΚ θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα το πρωί μεγάλο συλλαλητήριο και καλεί το κοινό σε μαζική συμμετοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα