Ο Δήμος Έγκωμης προχωρεί στην εφαρμογή του προγράμματος “Παρατηρητής της Γειτονιάς”

16:19 18/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Δήμος Έγκωμης ανακοινώνει πως με ταχείς ρυθμούς προχωρεί στην εφαρμογή του προγράμματος «Παρατηρητής της Γειτονιάς», σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα έχει προχωρήσει στον διαχωρισμό της επικράτειας του Δήμου σε οκτώ τομείς και στον καθορισμό συντονιστών για κάθε τομέα.

Σε ειδική σύσκεψη στα γραφεία του Δήμου, την τρίτη κατά σειρά για το θέμα, επεξηγήθηκε σε όλους τους συντονιστές πώς λειτουργεί το πρόγραμμα και ζητήθηκε απ’ όλους να συμβάλουν, ο καθένας στην περιοχή όπου διαμένει, για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη δυνατή εγγραφή εθελοντών.

Ο

Δήμαρχος Έγκωμης, Ζαχαρίας Κυριάκου, και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, έχουν τεθεί επικεφαλής των τομέων. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι το όλο πρόγραμμα στηρίζεται καθαρά στον εθελοντισμό και η αποδοχή και στήριξή του από τους δημότες, σημαίνει διαβίωση σ’ ένα ασφαλέστερο περιβάλλον.

Στόχος είναι η μαζικότερη συμμετοχή των δημοτών στο πρόγραμμα και καλούνται όλοι οι εθελοντές δημότες να εγγράφονται επικοινωνώντας με τα γραφεία του Δήμου στο τηλ. 22453832, κ. Χρύσανθο Πιερή.

Keywords
Τυχαία Θέματα