Νίκος Φώσκολος:”Δεν θέλω να φτάσω στο σημείο να λερώνομαι πάνω μου…”

12:21 7/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

«Δεν φοβάμαι τον θάνατο». Ο θρυλικός σκηνοθέτης Νίκος Φώσκολο διηγείται σε πρώτο πρόσωπο στο περιοδικό Life&Style τη ζωή του, που ξεκίνησε δύσκολα και συνεχίζει να τον πονάει…

Ο Νίκος Φώσκολος θυμάται και αποκαλύπτει κάποιες ιδιαίτερες στιγμές των μεγάλων σταρ.

Νίκος Κούρκουλος: «Ο Νίκος περπατούσε σε κάτι σωλήνες παριστάνοντας το μεθυσμένο και δίπλα υπήρχε ένα κενό τριάντα μέτρων. Κάποια στιγμή του ζήτησα να κάνει μερικά χαριεντίσματα για την ταινία και εκείνος άρχισε να χορεύει δίπλα στο κενό. Τρελάθηκα από το φόβο μου».

Καρέζη/Καζάκος: «Η Καρέζη έπαιζε με τις ώρες τάβλι με τον Καζάκο. Κάποια στιγμή της έστειλα ένα σημείωμα. Νόμιζα ότι θα γυρίζαμε ταινία και στα διαλείμματα θα παίζαμε τάβλι. Βλέπω ότι παίζουμε τάβλι και στα διαλείμματα γυρίζουμε την ταινία.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Από την Αλίκη θυμάμαι ότι είχε τρέλα με τα ρούχα της. Όταν την κρεμάσαμε στον τοίχο για τα γυρίσματα και έπρεπε να φορέσει ένα φτωχικό ρούχο εκείνη φόρεσε μεταξωτό»

Ο Νϊκος Φώσκολος μιλάει όμως και για τη ζωή του σήμερα και εξομολογείται: «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωή μου είναι το σήμερα. Κάθε μέρα είναι ένας εφιάλτης. Αν είχα ένα πιστόλι θα είχα αυτοκτονήσει χίλιες φορές. Δεν έχω όμως και δεν μπορώ να βρω…Το θάνατο δεν τον φοβάμαι καθόλου. Τη διαδικασία φοβάμαι. Περισσότερο σκέφτομαι την ανημποριά. Δεν θέλω να φτάσω στο σημείο να λερώνομαι πάνω μου…»

Keywords
Τυχαία Θέματα