ΓΓ ΑΚΕΛ: Να αρχίσουν οι εργασίες επέκτασης του Νοσοκομείου Λάρνακας

16:14 17/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας πραγματοποίησε σήμερα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού. Ο Αντρος Κυπριανού επισκέφθηκε το Παιδιατρικό και το Γυναικολογικό Τμήμα και διένειμε δώρα στα παιδιά και στις γυναίκες που νοσηλεύονται, ανταλλάζοντας ευχές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Είχε στη συνέχεια συνάντηση με το διευθυντή

του νοσοκομείου Δρα Ευάγγελο Ευαγγέλου. Βασικό θέμα στη συζήτηση ήταν η ανέγερση της νέας πτέρυγας.

Ο κ. Κυπριανού ενημερώθηκε ότι παρά το ότι ο χώρος έχει παραδοθεί στον εργολάβο από τον περασμένο Σεπτέμβριο και παρά το γεγονός ότι η εργολήπτρια εταιρεία έχει λάβει και την προβλεπόμενη προκαταβολή, δεν έχουν ακόμα αρχίσει τα έργα. Συνέπεια τούτου είναι ότι ο κόσμος αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα με την έλλειψη χώρων στάθμευσης, αφού η νέα πτέρυγα θα ανεγερθεί σε χώρο που λειτουργούσε πριν ως χώρος στάθμευσης.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με το Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Συγκοινωνιών και έργων Αλέκο Μιχαηλίδη από τον οποίο ζήτησε να παρέμβει για να αρχίσουν άμεσα τα έργα επέκτασης του νοσοκομείου.

Στη συνέχεια, ο κ. Κυπριανού, ο οποίος συνοδευόταν από στελέχη και βουλευτές του ΑΚΕΛ, επισκέφθηκε και τον Παιδοκομικό Σταθμός ΣΚΕ Τσιακκιλερού, όπου παρέδωσε στη διεύθυνση συμβολική χρηματική εισφορά εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματός του. Επίσης, μοίρασε δώρα στα παιδιά.

Η διεύθυνση ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ για το πρόβλημα στέγασης που αντιμετωπίζει. Το νηπιαγωγείο έχει μετακινηθεί από το Τσιακκιλερό στο συνοικισμό Ζήνωνα λόγω ακαταλληλότητας του κτιρίου στο Τσιακκιλερό και λόγω της μετακίνησης έχουν προκύψει διάφορα προβλήματα. Η διεύθυνση ζήτησε παρέμβαση για εξεύρεση χώρου για να επιστρέψει ο Σταθμός στο Τσιακκιλερό και ο ΓΓ του ΑΚΕΛ διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν σχετικές επαφές με τα αρμόδια Υπουργεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα