Νεκρός στην άσφαλτο 40χρονος

12:16 18/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε λίγο πριν τις 11 χθες βράδυ, 40χρονος Βρετανός, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, στον κύριο δρόμο Πάχνας – Αγίου Αμβροσίου.

Όπως δήλωσε ο αξιωματικός δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 40χρονος “απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει αρχικά στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου και στη συνέχεια να εκτραπεί της πορείας του

και να χτυπήσει διαδοχικά σε ηλεκτρικό πάσαλο και σε όχτο”.

“Κατά την πορεία που ακολούθησε το όχημα, ο Βρετανός οδηγός ο οποίος δεν ήταν προσδεμένος με ζώνη ασφαλείας, εκτινάχθηκε από το όχημα του και πέφτοντας στην άσφαλτο τραυματίστηκε θανάσιμα”, είπε ο κ.Καφάς, ενώ εκτιμάται ότι πως σήμερα ο 40χρονος θα βρισκόταν στη ζωή εάν έφερε την ζώνη ασφαλείας του, καθώς η θέση του οδηγού παρέμεινε άθικτη.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το νέο θανατηφόρο διερευνώνται, ενώ από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται πως το όχημα κινείτο με αυξημένη ταχύτητα. Με δείγμα αίματος θα εξεταστεί επίσης κατά πόσο ο 40χρονος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα