Νέα στοιχεία για τον μικρό Μπεν

19:12 23/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

H Βρετανική αστυνομία αναζητά τον μικρό Μπεν, ο οποίος εξαφανίστηκε πριν από 21 χρόνια στην Κω όπου θεωρεί πως θάφτηκε κατά λάθος κάτω από ερείπια σε οικόπεδο.

Όπως αναφέρει η Dailymail, αξιωματούχοι βρίσκονται σε επαφή με Έλληνες αστυνομικούς στην Κω και σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας οδηγός έβγαζε μπάζα ανοίγοντας θεμέλια κοντά στην περιοχή που εξαφανίστηκε το παιδί, ώστε να εικάζεται ότι κατά λάθος το παιδί βρέθηκε μέσα στον εκσκαφέα και στη συνέχεια θάφτηκε κάτω από το χώμα.

Οι αξιωματούχοι σκέφτονται

να χρησιμοποιήσουν εξελιγμένο μηχανισμό τρισδιάστατου σκαναρίσματος ώστε να εντοπίσουν τα οστά κάτω από την επιφάνεια της γης, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα.

Η Αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να ξεκινήσει νέα έρευνα στην περιοχή όπου εξαφανίστηκε ο Μπεν. Η 40χρονη μητέρα του Κέρι ανέφερε ότι η πιθανή ανακάλυψη της σορού του χαμένου γιου της είναι μία φρικτή σκέψη αλλά απαραίτητη.

Ωστόσο, επιμένει ότι ο Μπεν είναι ακόμη ζωντανός και τόνισε στην Daily Mirror πως είναι σίγουρη ότι η αστυνομία δεν θα βρει τον γιο της στην τελευταία αναζήτηση ώστε να ξεκινήσει καινούργιο ανθρωποκυνηγητό γι’ αυτόν που απήγαγε το παιδί της.

”Θα είναι ψυχοφθόρο, αλλά μόλις γίνει και δεν βρουν τον Μπεν, η ελληνική αστυνομία και όλοι παγκοσμίως θα γνωρίζουν ότι ο γιος μου είναι ζωντανός”.

Η γυναίκα είπε πως περνά τα χρόνια της μέσα στην τυραννία περιμένοντας απαντήσεις για το τι συνέβη στο παιδί της, που το έχασε όταν ήταν μόλις 19 χρονών και ότι η ίδια αλλά και η οικογένειά της υπήρξαν θύματα από φήμες πως εμπλέκονται οι ίδιοι στην εξαφάνιση του αγοριού τους.

Σημειώνεται ότι ο Μπεν εξαφανίστηκε στις 24 Ιουλίου του 1991.

Keywords
Τυχαία Θέματα