Νέα κρούσματα κλοπών μετάλλων και σιδερικών

14:52 2/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Νέες υποθέσεις κλοπών μετάλλων και σιδερικών από ανοικτούς χώρους και οικοδομές καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία χθες.

Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, στη μία περίπτωση ο παραπονούμενος προσήλθε στον Αστυνομικό Σταθμό με τους δράστες, οι οποίοι και παραδέχθηκαν την πράξη τους.

Συγκεκριμένα γύρω στις 3.30 το απόγευμα χθες, προσήλθε στον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμειας, ιδιοκτήτης εργοστασίου μωσαϊκών, που βρίσκεται στην επαρχία Λευκωσίας, συνοδευόμενος από δύο άλλα πρόσωπα.

Κατήγγειλε ότι λίγη ώρα προηγουμένως, είχε εντοπίσει τα δύο πρόσωπα, να βρίσκονται εντός της αυλής

του εργοστασίου του και να φορτώνουν στο αυτοκίνητό τους, τεμάχια σιδήρου.

Οι δύο προέβησαν σε θεληματικές καταθέσεις και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Εξάλλου, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο Λευκωσίας, ότι γύρω στις 2 το απόγευμα εντόπισε εντός κτήματος που διατηρεί στην περιοχή Λακατάμειας, τρία πρόσωπα να φορτώνουν διάφορα παλαιά μέταλλα στο αυτοκίνητό τους.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στη σκηνή από όπου μετέφεραν τα τρία πρόσωπα και το όχημά τους στον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμειας.

Οι τρεις κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα, ενώ τα μέταλλα κρατήθηκαν ως τεκμήρια.

Σε άλλη περίπτωση, καταγγέλθηκε από 47χρονο ότι μεταξύ 27ης Απριλίου και 2ας Μαΐου, κλάπηκαν από ανοικτό χώρο όπου διεξάγονται εργασίες στην επαρχία Λεμεσού, 500 μέτρα καλώδιο γείωσης, αξίας 1,500 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα