Νέα αίθουσα πολλαπλής χρήσης στο Μενεού

19:57 6/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Η συνεχής βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής των σχολείων μας, παρά όλες τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, αποτελεί βασική έγνοια του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, δήλωσε σήμερα ο Κυριάκος Κενεβέζος.

Σε χαιρετισμό του στα εγκαίνια της Αίθουσας Πολλαπλής Χρήσης του Δημοτικού Σχολείου Μενεού, ο Υπουργός Παιδείας είπε ότι «στοχεύουμε σε ένα σχολείο στο οποίο όλα τα παιδιά θα έχουν ίσες ευκαιρίες μάθησης, μέσα σε σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα σχολικά κτίρια».

Πρόσθεσε ότι «ο βασικός

όμως παράγοντας για επιτυχημένη αξιοποίηση των κτισμάτων και του εξοπλισμού τους είναι ο άνθρωπος».

Όπως είπε ο Υπουργός Παιδείας, «η παιδεία μας επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της και είμαστε σίγουροι ότι τα άψυχα κτίσματα, οι δάσκαλοι μας θα τα μετατρέψουν σε πνευματικά κέντρα, σε κέντρα άθλησης και ψυχαγωγίας, σε χώρους ευχάριστους και δημιουργικούς για τον κάθε ένα μαθητή ξεχωριστά».

Καταλήγοντας, διαβεβαίωσε ότι «το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού θα βρίσκεται πάντοτε δίπλα σας και θα στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο το έργο σας, ώστε τα παιδιά μας να μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον σε μια πατρίδα ελεύθερη και επανενωμένη».

Η ανέγερση της αίθουσας ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2011 και αποπερατώθηκε τον Οκτώβρη του 2012, με συνολικό κόστος που αγγίζει το μισό εκατομμύριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα