Ναυλωμένες πτήσεις προς Πάφο από Ουκρανία και απλούστευση της έκδοσης βίζας

15:44 2/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Θετικά είναι τα μηνύματα από την Ουκρανία, αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Περιφέρειας Πάφου, μετά την συμμετοχή της στην έκθεση UITT Kιέβου, Ουκρανίας, μαζί με τους ξενοδόχους της Πάφου.

Η διοργάνωση διήρκησε τρεις μέρες και η Πάφος συμμετείχε τόσο στην εν λόγω έκθεση σε εκθεσιακό

χώρο που παραχωρεί δωρεάν ο ΚΟΤ, αλλά και σε εργαστήριο / παρουσίασης που διοργάνωσε συγκεκριμένος Ουκρανός διοργανωτής ταξιδιών.

Η ουκρανική αγορά για την Πάφο, προστίθεται στην ανακοίνωση, παρουσιάζει φέτος περεταίρω κινητικότητα και ενίσχυση των προγραμμάτων για διακοπές στην Πάφο και είναι επιβεβαιωμένη πλέον η εκτέλεση απευθείας εβδομαδιαίων ναυλωμένων πτήσεων προς Πάφο από συγκεκριμένο διοργανωτή.

Για την Πάφο, η ουκρανική αγορά είναι άμεσης προτεραιότητας και ο στόχος φέτος επικεντρώνεται στο να μετατραπεί η καλή προοπτική σε χειροπιαστή αύξηση της ροής των επισκεπτών στην Πάφο, αρχικά για την καλοκαιρινή σεζόν 2013 και μετά για τα επόμενα χρόνια.

Μέσα από τις επαφές και συναντήσεις που είχαν διευθετηθεί με διοργανωτές ταξιδιών και άλλους επαγγελματίες εξετάστηκαν συγκεκριμένες προτάσεις για περαιτέρω γνωστοποίηση της Πάφου στην ουκρανική αγορά και ανάπτυξη των προγραμμάτων διακοπών για Πάφο.

Παράλληλα, η απλούστευση της διαδικασίας έκδοσης βίζας που γίνεται πλέον ηλεκτρονικά αλλά και η ενίσχυση των πτήσεων από Κίεβο προς Λάρνακα, τόσο από την αεροπορική εταιρεία Ukrainian Ιnternational και Aegean δίνουν την δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης της αγοράς αυτής, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα