Μέτρα για την αποτροπή πνιγμών στην παραλία Τάφοι των Βασιλέων

11:02 30/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σε εφαρμογή τέθηκε το προσωρινό μέτρο με την εγκατάσταση σημαδούρων, σχοινιών  και σημαιών στην παραλία Τάφοι των Βασιλέων στην οποία σημειώθηκαν πολλοί πνιγμοί.

Το προσωρινό μέτρο τέθηκε σε εφαρμογή μέχρι να υπάρξει τελική ρύθμιση με τη μελέτη που εκπονείται και με τα έργα προστασίας της ακτογραμμής ολόκληρου του βορειοδυτικού μετώπου της Πάφου.

Ο πρόεδρος της επιτροπής παραλιών του Δήμου Πάφου Ανδρέας Χρυσάνθου που επισκέφτηκε την περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως ολοκληρώθηκαν οι εργασίες

για την εγκατάσταση του προσωρινού μέτρου προστασίας των λουομένων. Σύμφωνα με τον κ. Χρυσάνθου το νέο μέτρο καλύπτει όλη την παραλία που έχει άμμο.

Κατά τη χθεσινή επίσκεψη του κ. Χρυσάνθου υπήρχαν 30 περίπου λουόμενοι μικροί και μεγάλοι οι οποίοι χρησιμοποιούσαν την παραλία, ενώ όπως είπε, στην περιοχή παραμένουν αναρτημένες οι πινακίδες σε πέντε γλώσσες για την επικινδυνότητα της.

Το προσωρινό μέτρο, πρόσθεσε ο κ. Χρυσάνθου, προσδίδει ένα αίσθημα ασφάλειας σε όλους τους λουόμενους που θα την επισκέπτονται. Εμείς, συνέχισε, θεωρήσαμε ως Δήμος Πάφου πως τουλάχιστον από ηθικής πλευράς πράξαμε ό,τι έπρεπε να πράξουμε.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παραλιών κάλεσε τους λουόμενους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τις υποδείξεις των προειδοποιητικών πινακίδων.

Τα μέτρα που έλαβε η επιτροπή Παραλιών του Δήμου Πάφου, κατέληξε ο κ. Χρυσάνθου, θα αποσοβήσουν στο μέλλον δυσάρεστες καταστάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα