Μενεγάκη σε Λάτσιο: “ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ….”

09:01 26/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

«Δεν σου χρωστάω τίποτα»

Ποια είναι η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη στην απαίτηση του πρώην άντρα της που ζητά 1.600.000 ευρώ; Ότι δεν δικαιούται ούτε ευρώ! Όπως πρώτο αποκάλυψε το «Yes!» που ήταν παρών στη δίκη, η «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης» δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και απάντησε κι εκείνη με αγωγή εναντίον του Λάτσιου, όπως ανέφερε κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ο συνήγορός της.

Η Μενεγάκη,

σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου της, ισχυρίζεται ότι όσα υποστηρίζει ο πρώην άντρας της δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και θεωρεί ότι δεν του χρωστάει απολύτως τίποτα, αφού αμφισβητεί ότι η περιουσία της αυξήθηκε. Μπορεί κατά την παρουσία της στην αίθουσα του δικαστηρίου να μην είπε απολύτως τίποτα, να ήταν ανέκφραστη κι επικεντρωμένη αποκλειστικά στα όσα ειπώθηκαν, όμως δείχνει κι εκείνη πλέον αποφασισμένη για πόλεμο μέχρις εσχάτων. Δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω.

Η Ελένη μέχρι και πριν από λίγο καιρό δεν πίστευε ότι η υπόθεση θα έφτανε μέχρι το δικαστήριο. Ήταν σίγουρη ότι θα βρισκόταν μια συμβιβαστική λύση και θα έληγε το όλο ζήτημα μακριά από τις αίθουσες

Keywords
Τυχαία Θέματα