Μειωμένη η προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας

20:32 12/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Στις καθιερωμένες καλοκαιρινές διακοπές οφείλεται η μείωση που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στην προσφορά τροφίμων προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας τόσο από τον απλό κόσμο όσο και από τα οργανωμένα σύνολα. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας προσφέρει βοήθεια σε πέραν των 400 οικογενειών.

Κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία παρατηρείται μείωση στην προσφορά

τροφίμων, ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας Πέτρος Χριστοδούλου ανέφερε ότι «λόγω των καλοκαιρινών διακοπών υπάρχει μια μικρή μείωση στη ροή τροφίμων προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ωστόσο δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία με την έννοια του να μείνουν χωρίς τρόφιμα οι οικογένειες που λαμβάνουν βοήθεια από το Παντοπωλείο, αφού τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των δικαιούχων».

Πρόσθεσε ότι μερίδα κτηνοτρόφων, που θέλησε να μείνει ανώνυμη, παρέδωσε σήμερα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο δύο τόνους βοδινό κρέας για τις ανάγκες των δικαιούχων, και εξέφρασε τις ευχαριστίες του Δήμου για τη βοήθεια που προσφέρεται είτε από απλούς πολίτες είτε από οργανωμένα σύνολα.

Ο κ. Χριστοδούλου είπε επίσης ότι από την επόμενη εβδομάδα θα αλλάξει η ημέρα παράδοσης τροφίμων προς τους δικαιούχους και αντί την Παρασκευή θα λαμβάνουν τα τρόφιμα την Τετάρτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα