Με τον Πρόεδρο Κλίντον στο Σεντ Λούις φοιτητής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου

17:24 23/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Φοιτητής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου επιλέγη και συμμετείχε στο 6ο ετήσιο ClintonGlobalInitiativeUniversity (CGI U) στο Πανεπιστήμιο Ουάσιγκτον στο Σεντ Λούις που έλαβε χώρα από τις 5 έως τις 7 Απριλίου.

Ο φοιτητής του μεταπτυχιακού προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, ήταν ένας από τους τρεις φοιτητές που επέλεξε η Laureate για να παρακολουθήσουν το 6ο Ετήσιο ClintonGlobalInitiativeUniversity.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο πρώην Πρόεδρος των

ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον δημιούργησε το ClintonGlobalInitiativeUniversity το 2007 προς όφελος της επόμενης γενιάς των ηγετών.

Τα τελευταία τρία χρόνια, η Laureate είναι χορηγός αριστούχων φοιτητών για να μπορέσουν να παρευρεθούν και να παρακολουθήσουν από κοντά τη διεθνούς κύρους ετήσια εκδήλωση.

Φέτος, πέραν των 1.000 φοιτητών από 50 Πολιτείες των ΗΠΑ και περισσότερες από 75 χώρες συμμετείχαν στο CGI U. Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διακεκριμένους επιχειρηματίες καθώς και αμερικανούς κρατικούς αξιωματούχους. Παρακολούθησαν συνεδριάσεις οι οποίες επικεντρώνονταν σε θέματα, όπως η εκπαίδευση, το περιβάλλον και η κλιματική αλλαγή, η ειρήνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα, η καταπολέμηση της φτώχειας και η δημόσια υγεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα