Με τον Ερογλου συναντήθηκαν οργανώσεις πολιτών

16:17 10/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τη στήριξη του Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Ερογλου ενάντια στην κατασκευή εγκαταστάσεων αποθήκευσης πετρελαίου, ζήτησαν η πρωτοβουλία «όχι στις αποθήκες πετρελαίου» και η περιβαλλοντική πλατφόρμα σε συνάντηση που είχαν σήμερα μαζί του.

Μιλώντας εκ μέρους των δύο οργανώσεων, ο «αντιπρόεδρος» των Τ/κ γιατρών Τεσκέν Κιόρογλου είπε ότι παρά το ότι οι οργανώσεις πολιτών είναι ενάντια στη δημιουργία ενός τέτοιου έργου, η «κυβέρνηση» εμμένει και γι’ αυτό ζητούν και πάλι τη στήριξή του.

Τον προσκάλεσε

στις 14 Οκτωβρίου, στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν στον κατεχόμενο Τρίκωμο.

Σε μια «χώρα» τουρισμού, δήλωσε από την πλευρά του ο Ντερβίς Ερογλου, τέτοιες επενδύσεις θα επιφέρουν ζημιά στο περιβάλλον, καλώντας την «κυβέρνηση» να σκεφτεί καλά το θέμα. Ενώ, συνέχισε, ο «λαός» και η κοινωνία είναι τόσο ενάντια, με επιμονή να το επαναφέρει στην ατζέντα η «κυβέρνηση», προκαλεί κάποια ερωτήματα. Γι’ αυτό, είπε, η ψευδοκυβέρνηση πρέπει να αφήσει την επιμονή, αλλά ο «πρωθυπουργός» φαίνεται επίμονος, όπως σημείωσε.

Με 20-30 προσλήψεις δεν σώζεις την οικονομία, ανέφερε επιπλέον ο κ. Ερογλου, λέγοντας πως δεν σκέφτεται το έργο ως μια επένδυση που θα επιφέρει κέρδος στην οικονομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα