Με καλή διάθεση ο εορτασμός του Πάσχα

17:11 15/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μπορεί φέτος να είναι το φτωχότερο Πάσχα των Ελλήνων, λόγω Μνημονίων, όμως όλοι έχουν καλή διάθεση και κέφι.

Οι περισσότεροι Έλληνες γιορτάζουν το Πάσχα στήνοντας τον παραδοσιακό οβελία, παρά τον άστατο καιρό και τις βροχές που επικρατεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Οι άνεμοι πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί, ισχυροί στα πελάγη. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στους 20 το θερμόμετρο στην

Αθήνα, στους 17 στη Θεσσαλονίκη.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι θα αυξηθούν και πιθανότατα να σημειωθούν βροχές.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι στην Κρήτη θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Την Δευτέρα του Πάσχα αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Αρχικά στα δυτικά, και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά, ενώ στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα