Λεμεσός: Ένοπλη ληστεία στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Δημοσίων Υπάλληλων (Upd)

14:43 27/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Είδηση 16:31

Άφαντοι παραμένουν οι δράστες της ένοπλης ληστείας που διαπράχθηκε πέντε λεπτά πριν από τη μια το μεσημέρι στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Δημοσίων Υπαλλήλων Λεμεσού, με λεία 31,415 ευρώ.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι οι δυο ληστές είναι τα ίδια πρόσωπα που πριν από δυο μήνες και συγκεκριμένα στις 28 Νοεμβρίου, είχαν ληστέψει υποκατάστημα του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού, αφού έφεραν τον ίδιο οπλισμό και διέφυγαν με πανομοιότυπο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννη Σωτηριάδη, δυο

κουκουλοφόροι εισήλθαν στο Συνεργατικό Ίδρυμα, προτάσσοντας σε δυο ταμίες και δυο πελάτες ένα πυροβόλο όπλο G3 και ένα πιστόλι και μιλώντας στην κυπριακή διάλεκτο ζήτησαν τα χρήματα από τα ταμία.

Αφού πήραν τα χρήματα, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε όχημα τύπου τζιπ, πράσινου χρώματος και εξαφανίστηκαν, ενώ παρά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η Αστυνομία δεν έγινε κατορθωτό να εντοπιστούν.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται και διάφορα τεκμήρια που εντοπίστηκαν στη σκηνή παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Είδηση 14:18

Ληστεία διαπράχθηκε πέντε λεπτά πριν από τη μια το μεσημέρι στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Δημοσίων Υπάλληλων Λεμεσού, στην οδό Αλεξανδρείας.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας, οι δράστες της ληστείας, που είναι δύο, υπό την απειλή όπλων απέσπασαν χρηματικό ποσό της τάξης των 30 χιλιάδων ευρώ.

Οι ληστές εγκατέλειψαν τη σκηνή με όχημα τύπου jeep, το οποίο ομοιάζει με όχημα που χρησιμοποιήθηκε παλαιότερα σε ληστεία.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα