Κοινοποίησαν τις παραιτήσεις τους στο ΔΣ των ΚΑ οι Χατζηγαβριήλ και Χρυσάφης

14:22 20/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Οι Κυπριακές Αερογραμμές με σημερινή ανακοίνωση στο ΧΑΚ ενημερώνουν ότι οι Μάριος Χατζηγαβριήλ και Ανδρέας Χρυσάφης κοινοποίησαν στο ΔΣ της εταιρείας τις παραιτήσεις τους που είχαν υποβληθεί ενώπιον του ΥΠΟΙΚ στις  13 Ιουλίου.

“Η Cyprus Airways Public Ltd (η «Εταιρεία») πληροφορεί το επενδυτικό κοινό ότι οι κ.κ. Μάριος Χατζηγαβριήλ

και Ανδρέας Χρυσάφης με επιστολές τους προς την Εταιρεία ημ. 16 Αυγούστου 2012 και 17 Αυγούστου 2012, αντίστοιχα, υπέβαλαν την παραίτηση τους από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας”, αναφέρεται στην ανακοίνωση των ΚΑ.

Τα οκτώ μέλη του ΔΣ, που διορίστηκαν από την Κυβέρνηση, έθεσαν με επιστολή τους, ημερομηνίας 13 Ιουλίου 2012, την παραίτησή τους στη διάθεση του ΥΠΟΙΚ.

Οι ΚΑ είχαν ανακοινώσει στις 16 Ιουλίου ότι τα οκτώ μέλη του ΔΣ που διορίσθηκαν από την Κυβέρνηση δεν εγκατέλειψαν τις θέσεις τους αλλά συνεχίζουν να ασκούν τα καθήκοντα τους σύμφωνα με το Καταστατικό της εταιρείας.

Από το πρωί συνεδριάζει η Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, παρουσία και του ΥΠΟΙΚ για συνέχιση της συζήτησης που άρχισε στις 10 Αυγούστου, σχετικά με την εισήγηση του Υπουργού για διορισμό οκτώ νέων μελών στο ΔΣ της εταιρείας.

Από τα έντεκα μέλη του ΔΣ  τα οκτώ διορίζονται από την Κυβέρνηση, ενώ τα υπόλοιπα τρία είναι ιδιώτες μέτοχοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα