ΚΚΕ: “Έκτρωμα” το πολυνομοσχέδιο

13:59 16/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

«Έκτρωμα» χαρακτήρισε το πολυνομοσχέδιο ο Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σε δηλώσεις του από την Ομόνοια, όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένα μέλη του ΠΑΜΕ.

«Πρόκειται για πολυνομοσχέδιο έκτρωμα. Εκτός από τις μαζικές απολύσεις, τη φοροληστεία, τις περικοπές στον ΕΟΠΥΥ, θέλουμε ιδιαίτερα να καταγγείλουμε τη μεθόδευση που γίνεται για γενίκευση των ατομικών συμβάσεων εργασίας, με μείωση

του κατώτερου μισθού -του μισθού πείνας δηλαδή- σε κάτω από 500 ευρώ. Η ασφυξία που νιώθει ο λαός μας θα πρέπει άμεσα να μετασχηματιστεί σε μαζική, λαϊκή αντεπίθεση. Να πάρει ο ίδιος τις τύχες στα χέρια του, να μην περιμένει λύσεις από “τα πάνω”, για να μπορέσει να ανοίξει τελικά ο δρόμος όσο είναι νωρίς, να γυρίσει την πλάτη στο νέο διπολισμό που αρχίζει να διαμορφώνεται», δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας.

Την ίδια ώρα η αναπληρωτής γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη αναφερόμενη στο πολυνομοσχέδιο τόνισε ότι «κανέναν και τίποτα δεν αφήνει όρθιο το νέο πολυνομοσχέδιο που ελαφρά τη καρδία προωθεί η συγκυβέρνηση» και πρόσθεσε πώς «το μέγεθος της καταστροφής που προκαλεί σε ολόκληρο τον κοινωνικό και οικονομικό ιστό της χώρας αυτή τους η απόφαση είναι τεράστιο. Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους πριν η ιστορία τους καταγράψει ως άλλους «κατακτητές» που άλωσαν την Ελλάδα με μαζικές λεηλασίες χωρίς καμία διάκριση».

Keywords
Τυχαία Θέματα