ΚΕΒΕ: Αχρείαστη και επιζήμια η απεργία των πιλότων

15:02 4/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Αχρείαστη και επιζήμια για την οικονομία είναι η τετράωρη στάση εργασίας που πραγματοποιούν σήμερα οι πιλότοι των Κυπριακών Αερογραμμών, εκτιμά το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), το οποίο αναφέρει ότι «η προσφυγή εκ μέρους των πιλότων σε απεργιακά μέτρα δεν επιλύει τα προβλήματα της εταιρείας, αλλά τα διευρύνει».

Το ΚΕΒΕ αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι «τα οξύτατα προβλήματα

των Κυπριακών Αερογραμμών μπορούν να επιλυθούν μόνο με τολμηρές αποφάσεις που αφορούν την πλήρη αναδιοργάνωση της εταιρείας, με τη συμμετοχή στρατηγικού επενδυτή».

Επίσης, το ΚΕΒΕ αναφέρεται στο γεγονός ότι «οι απεργιακές κινητοποιήσεις των πιλότων εντάσσονται στο πλαίσιο των ουσιωδών υπηρεσιών, και το κράτος, όπως στην περίπτωση των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, θα έπρεπε να τις αποτρέψει με νομοθετικά μέτρα».

Τέλος, το ΚΕΒΕ απευθύνει «δημόσια έκκληση προς όλους να σταματήσει η υπονόμευση της οικονομίας σε αυτές τις δύσκολες ώρες, διότι ούτε οι συνθήκες ούτε τα δεδομένα της οικονομίας επιτρέπουν μονομερείς ενέργειες που υποσκάπτουν την πορεία της οικονομίας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα