Καζαμίας: Αχρείαστη η συζήτηση για υποψηφιότητά μου στις Προεδρικές

09:32 17/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο τέως Υπουργός Οικονομικών Κίκης Καζαμίας, με γραπτή δήλωσή του, διευκρινίζει πως οποιαδήποτε συζήτηση γύρω από το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του για την Προεδρία της Δημοκρατίας είναι περιττή και αχρείαστη, καθώς ήδη γνωστοποίησε την απόφαση του ότι οι φυσικές του δυνάμεις δεν του επιτρέπουν να αποδεχθεί πιθανή ανάμειξη στις προεδρικές εκλογές.

Ταυτόχρονα διαβεβαιώνει ότι θα είναι παρών στην προσπάθεια που καταβάλλει η χώρα για να ξεπεράσει τα προβλήματα.

Αναφέροντας

ότι κυρίως τις τελευταίες μέρες σε διάφορες συζητήσεις, αλλά και δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας χρησιμοποιείται ευρέως το όνομα του, ο κ. Καζαμίας προσθέτει πως νιώθει την υποχρέωση να δηλώσει ότι, αν και το θεωρεί πολύ τιμητική την αναφορά στο όνομα του, κρίνει πως οποιαδήποτε συζήτηση επί αυτού είναι περιττή και αχρείαστη, αφού όπως συμπληρώνει «ήδη γνωστοποίησα την απόφαση μου ότι οι φυσικές μου δυνάμεις δεν μου επιτρέπουν να αποδεχθώ πιθανή ανάμειξη στις προσεχείς προεδρικές εκλογές ως υποψήφιος».

Επιπρόσθετα υπενθυμίζει και παραπέμπει σε προηγούμενες δημόσιες δηλώσεις του ότι ποτέ δεν είχε επιδείξει ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο.

Δηλώνοντας ότι νιώθει έντονα την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους με ειλικρίνεια τον παροτρύνουν να αποδεχτεί όπως πιθανή υποψηφιότητα του παραμείνει στο τραπέζι προς συζήτηση, ζητά την κατανόηση τους για την άρνηση του, καθαρά για λόγους υγείας.

«Τους διαβεβαιώνω ότι όλοι μαζί θα είμαστε παρόντες στην προσπάθεια που η χώρα μας καταβάλλει να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, εξυπηρετώντας πρώτιστα το δημόσιο συμφέρον», καταλήγει ο τέως Υπουργός Οικονομικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα