Κακοποιήθηκε πριν το θάνατο η γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη χθες στην Αμαθούντα

18:17 6/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο δράστης κακοποίησε σεξουαλικά, τη γυναίκα που βρέθηκε χθες δολοφονημένη σε περιοχή του αρχαιολογικού χώρου της Αμαθούντας, ακολούθως τη στραγγάλισε και στη συνέχεια τη κτύπησε με πέτρα πάνω στο κεφάλι.

Αυτό διαπίστωσε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους ύστερα από νεκροτομή που διενήργησε σήμερα στη σωρό της άτυχης κοπέλας.

Η Αστυνομία έχει εξασφαλίσει μαρτυρία ότι το θύμα, λίγο πριν το έγκλημα, ήταν σε παραλία της Γερμασόγειας, όπου βρέθηκαν προσωπικά της είδη, τα οποία όμως δεν προσδιορίζουν την ταυτότητά της.

Ο υπεύθυνος του Ταέ Λεμεσού Γιάννης Γεωργίου, δήλωσε ότι το

θύμα εντόπισε ζεύγος τουριστών, στις τέσσερις και τριάντα το απόγευμα. Είναι ύψους ενός μέτρου και εξήντα εκατοστών, λευκού χρώματος, πιθανόν Ευρωπαία, ηλικίας 25 με 35 ετών. Οπως διαπιστώθηκε, ο δράστης κτύπησε τη γυναίκα στο κεφάλι με μεγάλη πέτρα.

Ο κύριος Γεωργίου είπε ακόμη ότι το θύμα φαίνεται να σκόπευε να επιστρέψει στην παραλία της Γερμασόγειας και ότι η δολοφονία διαπράχθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα. Στο χώρο βρέθηκαν και διάφορα τεκμήρια που θα τύχουν επιστημονικών εξετάσεων. Το πρωί επισκέφθηκαν τη σκηνή του εγκλήματος ο Αρχηγός και ο Βοηθός Αρχηγός της Αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα