Ικανοποίηση στην Πόλη Χρυσοχούς για εξελίξεις στο θέμα του δρόμου Πάφου – Πόλης

10:03 2/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Υπουργός Εσωτερικών Ελένη Μαύρου δεσμεύτηκε ότι πριν το τέλος του 2012 ή στις αρχές του 2013 θα επαναπροκηρυχθούν οι προσφορές για την κατασκευή του δρόμου Πάφου – Πόλεως Χρυσοχούς για ολόκληρο το διαμέρισμα Πόλεως Χρυσοχούς, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς Άγγελος Οδυσσέως.
Σε εξέλιξη βρίσκεται ήδη η διαδικασία μερικής τροποποίησης των εγγράφων και των τεχνικών χαρακτηριστικών του έργου προκειμένου να μειωθεί σημαντικά το κόστος κατασκευής

του έργου.

Ο κ. Οδυσσέως εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη αυτή, προσθέτοντας ότι ταυτόχρονα ζητείται η άμεση λήψη βελτιωτικών έργων στο υφιστάμενο δίκτυο μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών και έναρξης των έργων για το νέο δίκτυο.

Στο μεταξύ, η Συντονιστική Επιτροπή Δήμου και Κοινοτήτων του διαμερίσματος Πόλεως Χρυσοχούς προγραμματίζει σειρά επαφών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όλους τους υποψήφιους προέδρους και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων με στόχο να αποσπάσει δεσμεύσεις ότι το έργο θα είναι στις άμεσες προτεραιότητες και της νέας κυβέρνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα