Ίδρυμα Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου: Κενή Θέση Εκτελεστικού Διευθυντή

15:08 11/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

ΙΔΡΥΜΑ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ; – ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!

ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

Το Ίδρυμα Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση της κενής θέσης Εκτελεστικού Διευθυντή. Η πλήρωση της θέσης θα είναι με σύμβαση για τρία χρόνια με δυνατότητα ανανέωσης.

Καθήκοντα και ευθύνες:

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής θα είναι υπεύθυνος για τη διεύθυνση και διαχείριση των ανθρώπινων και οικονομικών

πόρων του Ιδρύματος με στόχο την εκπλήρωση της αποστολής του Ιδρύματος Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου. Υπ’ αυτή την έννοια θα είναι υπεύθυνος και υπόλογος για όλες τις δραστηριότητες του Ιδρύματος και για εφαρμογή της πολιτικής που θα χαράζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος σε συνεργασία με τους εκάστοτε Καλλιτεχνικούς Διευθυντές. Θα ενεργεί ως επικεφαλής διοικητικός λειτουργός του Ιδρύματος και θα λογοδοτεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος.

Απαιτούμενα προσόντα:

Πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλος ή ισότιμο προσόν σε οποιονδήποτε κλάδο. Μεταπτυχιακό δίπλωμα ή τίτλος που αποκτήθηκε μετά από σπουδές διάρκειας ενός τουλάχιστον έτους. Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας. Ακεραιότητα χαρακτήρα, διοικητική και οργανωτική ικανότητα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθυκρισία. Τριετής πείρα σε υπεύθυνη θέση με εποπτικά/διοικητικά καθήκοντα, που να περιλαμβάνουν προγραμματισμό, οργάνωση, καθοδήγηση, συντονισμό και έλεγχο εργασιών. Πείρα στη διοίκηση Ορχηστρών ή/και πολιτιστικών οργανισμών με ειδικό αντικείμενο τη μουσική θα αποτελεί πλεονέκτημα.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν σε ειδικό έντυπο στο Ίδρυμα Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, Ιφιγενείας 27, 4ος όροφος, 2007 Στρόβολος, Λευκωσία, το αργότερο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες, έντυπα αιτήσεων κλπ. οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Ίδρυμα Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, τηλ.: 22463144 ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Ιδρύματος: www.cyso.org.cy ή τον σύνδεσμο εδώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα