Η ΖΩΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΖΩΗ! Κοινή εκστρατεία επανεκκίνησης της οικονομίας από τον ΣΔΕΚ

10:55 24/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Σύνδεσμος Διαφήμισης Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ), επιδιώκοντας την παρακίνηση καταναλωτών και επιχειρηματιών για επαναδραστηριοποίηση και από κοινού λήψη μέτρων που θα βοηθήσουν στην επανεκκίνηση της κυπριακής οικονομίας, έχει προχωρήσει στη δημιουργία της διαφημιστικής εκστρατείας με τίτλο «Η ζωή προχωράει με ζωή», η οποία μεταφέρει ξεκάθαρα το μήνυμα της αισιοδοξίας και της ελπίδας για την ενδυνάμωση της εγχώριας αγοράς.

Οι στόχοι και τα μηνύματα της εκστρατείας, αναλύθηκαν στα πλαίσια δημοσιογραφικής διάσκεψης, στην

οποία παρουσιάστηκαν επίσης και τα δημιουργικά που θα διοχετευθούν στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. Μιλώντας στα πλαίσια της διάσκεψης ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΔΕΚ κ. Στέλλιος Αναστασιάδης ανέφερε ότι «το Δ.Σ. του Συνδέσμου, παρακολουθώντας τις αλυσιδωτές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην οποία έχει περιέλθει η Κύπρος, κατέληξε στην επιλογή της εκστρατείας “Η ζωή προχωράει με Ζωή”, με σκοπό να πείσουμε τους καταναλωτές ότι πρέπει να συνεχίσουν τη ζωή τους κανονικά και τους επιχειρηματίες ότι πρέπει να υποστηρίζουν τα brands τους διαφημιστικά».

Ο ΣΔΕΚ, κάτω από τις πολύ δύσκολες συγκυρίες, που έχουν οδηγήσει σε πραγματικό τέλμα τόσο την αγορά διαφήμισης και επικοινωνίας, όσο και τις εταιρείες παραγωγής και τα ΜΜΕ, θεώρησε επιτακτική ανάγκη να κινητοποιηθεί και να κάνει μια προσπάθεια στην κατεύθυνση της αλλαγής της ψυχολογίας για επανεκκίνησης της αγοράς.

Όπως σημείωσε ο κ. Αναστασιάδης, «Είναι μια προσπάθεια του Συνδέσμου, για την οποία όλοι έχουν εργαστεί δωρεάν και θα προβληθεί σε όλα τα ΜΜΕ, έντυπα, outdoor, ραδιόφωνα και digital μέσα».

Επισημαίνεται ότι η δημιουργία και η υλοποίηση της ιδέας έγινε δωρεάν από διαφημιστικά γραφεία μέλη του ΣΔΕΚ, ενώ για την επίτευξη του στόχου της εκστρατείας, ιδιαίτερα σημαντική είναι η συμβολή των κυπριακών ΜΜΕ που έχουν αποδεχθεί την προβολή της χωρίς οικονομική επιβάρυνση, αλλά και του Συνδέσμου των κυπριακών εταιρειών παραγωγής (ΣΕΠΑΔΙΤ) και των συνεργατών του που επίσης παραχώρησαν δωρεάν το χρόνο και τις υπηρεσίες τους για τη δημιουργία του τηλεοπτικού σποτ.

Όπως τονίζεται στην καμπάνια, «όσο δύσκολες, όσο σκληρές και αν είναι οι μέρες που διανύουμε, εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε. Θα πρέπει να ξαναβρούμε τη δύναμη, την αισιοδοξία, το χαμόγελο, τη θέληση, την ελπίδα, τη χαρά. Όλα τα απαραίτητα συστατικά της δημιουργίας και της ανάπτυξης, προσωπικής και οικονομικής, θα μας τα δώσει η ίδια η ζωή». Σημειώνει επίσης πως «πρώτα πρέπει να επανεκκινήσουμε τον εαυτό μας, τη ψυχολογία μας και μετά την αγορά και την οικονομία μας. Να δυναμώσουμε εμείς, για να δουλέψουμε για μια δυνατή οικονομία. Και βέβαια δυνατή οικονομία σημαίνει δυνατά brands. Kαι η ιστορία έχει δείξει ότι τα brands που διατηρούν ή κερδίζουν μερίδιο αγοράς σε περίοδο ύφεσης το διατηρούν και μετά την κρίση».

Τα brands στην Κύπρο μπορούν υπεύθυνα να στηρίξουν και να αναπτύξουν όλες οι εταιρείες-μέλη του ΣΔΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα