Η Ζαρίφη ξανά γυρνάει στο πλευρό της Ελένης;

10:12 3/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τα σχόλια στο twitter που γεννούν υποψίες! 

Πάει πέρασε και η φετινή τηλεοπτική σεζόν και οι πρωινές εκπομπές , όπως και η εκπομπή της ωραίας Ελένης την Παρασκευή μας είπαν αντίο …  Τα πράγματα στο mega ξέρουμε πως είναι καλά αφού όπως όλα δείχνουν μετά την επιτυχημένη πορεία του “Πρωινού mou” του χρόνου η ίδια παρέα θα μας κρατάει συντροφιά …  Άλλωστε ομάδα που κερδίζει , δεν την αλλάζεις !!

Τα πράγματα στον Αντ1

όμως μπορούμε να πούμε πως δεν πήγαν όπως τα περίμεναν οι υπεύθυνοι του καναλιού , ούτε όμως και οι παρουσιαστές.. Πολλές αλλαγές έγιναν  στην ομάδα της εκπομπής , προσπάθεια για να δέσει η χημεία των παρουσιαστών Σίσσυς και Χρήστου…  Και το αντίο που μας είπαν την Παρασκευή τα έλεγε όλα !!

Η χρονιά της Ελένης ήταν φέτος που μετά από τις “Καλημέρες” που μας έλεγε για χρόνια μεταφέρθηκε στην  μεσημεριανή ζώνη και το στοίχημα το κέρδισε!!  Λαμπεροί καλεσμένοι , όμορφες συνεντεύξεις , η Ελένη που ξέραμε όλοι με τις απορίες και τα γέλια μας κράτησε όμορφη παρέα τα μεσημέρια … Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Κατερίνα Ζαρίφη πήγαινε ως καλεσμένη στην Ελένη και ήταν ο εαυτός της και τα γέλια που έριχναν μας θύμιζαν τις χρονιές που η Κατερίνα ήταν στην δημοσιογραφική ομάδα της Ελένης

Ακόμα δεν ξέρουμε αν η Κατερίνα Ζαρίφη έχει επαγγελματικές προτάσεις απο το κανάλι του αντ1…  Ωστόσο τα σχόλια Ελένης και Κατερίνας γέννησαν υποψίες για την επιστροφή της Κατερίνας στην εκπομπή της Ελένης από τη νέα τηλεοπτική σεζόν !!

Με αφορμή μια φωτογραφία που έχει ανεβάσει στο προφίλ της η Κατερίνα, η παρουσιάστρια της έγραψε: «Μπουμπουκαααααα; Κόψε την δίαιτα γιατί στην φωτο τα μαγουλάκια σου εξαφανίστηκαν! Όλοι εμείς το κοινό σου σε θέλουμε αεράτη»

και η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε: «Νομίζω θα επιστρέψω να αρχίσεις να με ταΐζεις δροσάτο μου κορίτσι!!!»

Βρε λέτε;

Keywords
Τυχαία Θέματα