Η Σχολή Μοριακής του Ινστιτούτου Νευρολογίας αναστύλωσε το βοτανόκηπο

17:29 27/1/2014 - Πηγή: OnlyCY


Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο προαύλιο του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου στην οποία εγκαινιάστηκε από την Επίτροπο Περιβάλλοντος Ιωάννα Παναγιώτου ο αναστηλωθείς βοτανόκηπος.

Όπως αναφέρεται στο εκδοθέν δελτίο Τύπου ο βοτανόκηπος αναστυλώθηκε με πρωτοβουλία της μεταπτυχιακής Σχολής του Ινστιτούτου, της Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου.

Το βοτανόκηπο εγκαινίασε η Επίτροπος

Περιβάλλοντος η οποία υπογράμμισε τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντας μέσα από την παιδεία και την εκπαίδευση.

Ο Γενικός Εκτελεστικός Ιατρικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής της Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου Φίλιππος Πατσαλής ανέφερε ότι πέραν της εκπαίδευσης και των επιστημών, με τα οποία ασχολούνται οι φοιτητές της Σχολής, πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη σημασία στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και το Τμήμα Δασών, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων κοινωνικής προσφοράς του Ινστιτούτου και της Σχολής, με θέμα την περιβαλλοντική συνείδηση και ευαισθητοποίηση. Η εκδήλωση είχε επίσης την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και του Δήμου Αγίου Δομετίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα