Η Κύπρος χρειάζεται ένα ισχυρό κρατικό αερομεταφορέα

15:13 25/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Θέση της ΕΔΕΚ «είναι ότι χρειαζόμαστε ένα ισχυρό και δυνατό κρατικό αερομεταφορέα», δήλωσε ο Βουλευτής του Κινήματος Γιώργος Βαρνάβα και πρόσθεσε ότι «θα είμαστε από τους ευτυχέστερους εάν και εφόσον οι Κυπριακές Αερογραμμές δεν χρειαζόταν την οικονομική ενίσχυση του οποιουδήποτε επιχειρηματία».

Σε δηλώσεις του στη Βουλή, μετά το τέλος της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εμπορίου, ο κ. Βαρνάβα είπε ότι σήμερα στην Επιτροπή ζήτησαν απλή πληροφόρηση και

να ακούσουν τη θέση της κάθε πλευράς χωρίς να προσπαθήσουν να μπουν στα βαθιά, επηρεάζοντας τις οποιεσδήποτε εξελίξεις στις Κυπριακές Αερογραμμές.

«Δεν έχουμε αντιληφθεί γιατί η Επιτροπή θεώρησε ότι αυτό το θέμα δεν έπρεπε καν να συζητηθεί. Είχαμε προσκαλέσαμε περίπου 50 άτομα και σε δέκα λεπτά τους στείλαμε από εκεί που ήρθαν. Δεν θέτουμε ποτέ ζήτημα Κυπριακών Αερογραμμών. Για μας υπεράνω όλων είναι και οι Κυπριακές Αερογραμμές, αλλά, παράλληλα, θα πρέπει σε συνεργασία και οι Κυπριακές Αερογραμμές με τον ΚΟΤ να βρουν μια κοινή συνισταμένη ώστε να μην είναι ανάχωμα στην ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος οι διμερείς συμφωνίες, οι οποίες ισχύουν μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και άλλων χωρών», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα