Η εμφάνιση του Κ.Παπαμαρκίδη στο “Για σένα” που συγκίνησε το τότε cast της σειράς “Τα ψάρκα”!

13:05 5/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

H Xριστιάνα Αριστοτέλους χθες το απόγευμα είχε καλεσμένο τον ηθοποιό Κωστάκη Κωνσταντίνου κάνοντας του ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα.

Ο γνωστός ηθοποιός  συγκινήθηκε όταν οι δύο γιοί του μίλησαν στην κάμερα για αυτόν.Δύο πολύ καλοί του συνάδερφοι επίσης ο Ανδρέας Τσουρής και ο Ανδρέας Αργυρίδης μίλησαν στην κάμερα του “Για σένα” για τον πάνω απ΄όλα φίλο και συνάδερφο τους.

Ο Ανδρέας Αργυρίδης μάλιστα αναφέρθηκε και στο ότι ο Κωστάκης Κωνσταντίνου πουλούσε cd σε χοροσπερίδες και πανηγύρια και ότι  κάποιοι τον κατέκριναν γι΄αυτό, λέγοντας πως όταν δεν έχεις μια σταθερή δουλειά και

σπουδάζεις δυο παιδιά και μάλιστα στο Λονδίνο καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.

Λίγο αργότερα  όλο το βασικό cast της μεγάλης επιτυχίας του Mega Κύπρου “Τα ψάρκα” βρέθηκαν στο στούντιο ντυμένοι όλοι στρατιωτικά όπως και τότε και θυμήθηκαν στιγμές από την τότε μεγάλη τηλεοπτική σειρά.

Η Έλενα Ευσταθίου,ο Μιχάλης Μουστάκας, ο Κούλλης Νικολάου μαζί με τον Κωστάκη Κωνσταντίνου αναπόλησαν αξέχαστες στιγμές του παρελθόντος για την επιτυχημένη και αποδοτική συνεργασία τους στην αξέχαστη σειρά.

“Τα ψάρκα” όμως για πρωταγωνιστή είχαν έναν μεγάλο ηθοποιό, τον θρύλο του κυπριακού θεάτρου  που δεν ήταν άλλος από τον Κώστα Παπαμαρκίδη που έλειπε από το πλατό του “Για Σένα”.

Η εκπομπή όμως φρόντισε να τον έχει με άλλο τρόπο.. σε ζωντανή σύνδεση με τον οίκο ευγηρίας όπου ζει πια ο 86χρονος ηθοποιός, ήταν και αυτός στην εκπομπή.

Η έκπληξη της Χριστιάνας Αριστοτέλους στους ηθοποιούς ήταν μεγάλη και τους συγκίνησε αφάνταστα που είδαν μετά από χρόνια και πάλι  τον σπουδαίο Κώστα Παπαμαρκίδη .

Ο Κώστας Παπαμαρκίδης ντυμένος και αυτός στο χακί συνομίλησε με τους συναδέρφους τους και τους είπε πως τους αγαπά σαν παιδιά του και να πάνε να τους δει στον οίκο ευγηρίας.

Ήταν πραγματικά ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους  αναμφισβήτητα χθες έκανε την καλύτερη της εκπομπή.Θρύλους  σαν τον Παπαμαρκίδη στην Κύπρο δύσκολα βρίσκεις.

Του Μιχάλη Σταύρου 

Keywords
Αναζητήσεις
, αντρεασ..τσουρης...ηλικια
Τυχαία Θέματα