Η ΕΔΕΚ παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις στο Greentree

12:16 24/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το ΚΣ ΕΔΕΚ παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις στο Greentree και εκφράζει την ευχή και την ελπίδα ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προβάλει αντίσταση στις μεθοδεύσεις για άμεση ή έμμεση επιδιαιτησία, για χρονοδιαγράμματα, για άκαιρη διεθνή διάσκεψη, ή για ενδιάμεση συμφωνία, δήλωσε σήμερα ο Γραμματέας της ΚΕ του ΚΣ ΕΔΕΚ Δημήτρης Παπαδάκης.

Ο κ. Παπαδάκης, σε δηλώσεις του στα γραφεία της ΕΔΕΚ

είπε ότι το Κίνημα παρακολουθεί «με αγωνία τις εξελίξεις στο Greentree». Δυστυχώς, πρόσθεσε, «οι ανησυχίες μας, οι επισημάνσεις και οι προειδοποιήσεις μας επιβεβαιώνονται. Βρισκόμαστε σε κλοιό πιέσεων και εκβιασμών».

”Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προβάλει αντίσταση στις μεθοδεύσεις για άμεση ή έμμεση επιδιαιτησία, για χρονοδιαγράμματα, για άκαιρη διεθνή διάσκεψη, ή για ενδιάμεση συμφωνία. Λυπούμαστε να παρατηρήσουμε ότι το προκαταρτικό έγγραφο που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε επιδώσει όχι μόνο δεν συνδιαμορφώθηκε στο Εθνικό Συμβούλιο, αλλά ούτε καν έχει δοθεί στα μέλη του μέχρι σήμερα παρά τη δέσμευση που υπήρξε περί τούτου”, πρόσθεσε.

Ο κ. Παπαδάκης, καταλήγοντας είπε ότι το ΚΣ ΕΔΕΚ αναμένει την ολοκλήρωση της συνάντησης για να τοποθετηθεί ολοκληρωμένα και ταυτόχρονα προσβλέπει προς την πολυήμερη σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου για την επαναχάραξη της εθνικής στρατηγικής στο Κυπριακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα