Η αστυνομία αναζητεί οδηγό που κτύπησε αστυνομικό

08:07 6/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Οδηγό οχήματος που κτύπησε αστυνομικό χθες το απόγευμα στη Λεωφόρο Στροβόλου με το όχημα του όταν αυτός του είπε ότι θα καταγγελθεί, επειδή παραβίασε κόκκινο φανάρι, αναζητεί η Αστυνομία.

Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι στις 6.50 χθες το απόγευμα όταν το μέλος της Αστυνομίας τελείωσε το καθήκον του και οδηγούσε την μοτοσικλέτα του στη Λεωφόρος Στροβόλου για να μεταβεί στην οικία του αντιλήφθηκε όχημα να παραβιάζει τον φωτεινό σηματοδότη και να εισέρχεται στη Λεωφόρο με κόκκινο φανάρι με κίνδυνο

να προκληθεί δυστύχημα.

Ο αστυνομικός έκανε σήμα στον οδηγό να σταματήσει και αφού αυτός το έπραξε τον ενημέρωσε για την παράβαση και ότι θα καταγγελθεί. Τότε ο οδηγός του οχήματος αντίδρασε και τον εξύβρισε.

Ενώ ο αστυνομικός βρισκόταν μπροστά από το όχημα ο οδηγός εκκίνησε το όχημα με αποτέλεσμα να κτυπήσει με τον μπροστινό προφυλακτήρα τον αστυνομικό στα πόδια, εκτινάσσοντας τον στο μπροστινό καπό και στη συνέχεια στην άσφαλτο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου απομακρύνθηκε από το μέρος προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο αστυφύλακας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε. Διαπιστώθηκε ότι έφερε θλάση μαλακών μορίων αριστερού ώμου και δεξιού μηρού.

Η Αστυνομία αναζητεί τον οδηγό του οχήματος που εγκατέλειψε την σκηνή.

Keywords
Τυχαία Θέματα