Η Sony επεκτείνει το οικοσύστημα του PlayStation

20:46 9/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Μια μικροσκοπική συσκευή που θυμίζει το Apple TV και με την οποία επεκτείνει το οικοσύστημα του PlayStation ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά η Sony.

Το PS Vita TV, το οποίο αρχικά θα είναι διαθέσιμο μόνο στην ιαπωνική αγορά και σύμφωνα με το businessinsider.com θα κοστίζει 95 δολάρια, διαθέτει ειδική υποδοχή καρτών μνήμης και επιτρέπει

τη μεταφόρτωση παιχνιδιών από το PS Vita -τη φορητή παιχνιδικονσόλα της Sony, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους παίκτες να μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη τη δράση, χρησιμοποιώντας και τα ασύρματα χειριστήρια του Playstation.

Ομως, το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του είναι η διασύνδεση με το επερχόμενο PlayStation 4 και η δυνατότητα ασύρματης μεταφοράς του περιεχομένου από την κοσνόλα σε όποια άλλη τηλεόραση μέσα στο σπίτι είναι συνδεδεμένο το PS Vita TV. Φυσικά, η συσκευή διαθέτει θύρες HDMI, USB και Ethernet, όπως προφανώς μπορεί να συνδεθεί μέσω Wi-Fi.

Επίσης, μέσω του PS Vita TV θα είναι εφικτή η πρόσβαση σε υπηρεσίες streaming τηλεοπτικού περιεχομένου -όπως το Hulu. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία τον Νοέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα