Γιώργος Περδίκης:Διαφάνεια Τώρα

16:30 23/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών κ. Γιώργος Περδίκης σε σημερινές δηλώσεις του , μετά το τέλος της συνάντησης της Ομάδας Πολιτών Πλατφόρμα ,στη Βουλή των Αντιπροσώπων, ανέφερε ότι εκπροσωπώντας το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, συνόδευσε σήμερα ομάδα πολιτών από οργανώσεις σε συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Στη συνάντηση κατατέθηκαν στον πρόεδρο της Βουλής

των Αντιπροσώπων 5000 υπογραφές από πολίτες που ζητούν να τροποποιηθεί ο νόμος περί κομμάτων ώστε να υπάρξει διαφάνεια όσον αναφορά τα οικονομικά των κομμάτων. Ο κ. Περδίκης εξέφρασε την άποψη ότι το θέμα είναι εξαιρετικά κρίσιμο και επίκαιρο, αφού σήμερα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων υπάρχει ισχυρισμός επιχειρηματία ότι χρηματοδότησε παράνομα με μαύρο χρήμα πολιτικό κόμμα. Ο καλύτερος τρόπος, πρόσθεσε ο κ. Περδίκης για να αμυνθούν τα κόμματα είναι να παρουσιάσουν τις οικονομικές τους καταστάσεις. Ορθώς η Πλατφόρμα – Διαφάνεια Τώρα , ξεκίνησε αυτή την εκστρατεία.

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν αυτή την εκστρατεία της Πλατφόρμας – Διαφάνεια Τώρα που έχει ως στόχο να σταματήσει η διαπλοκή με ύποπτα συμφέροντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα