Γ. Λουκαΐδης: Η παρωδία της Ερευνητικής εκτός απο στημένη, αναξιόπιστη και ανυπόληπτη είναι και έκδηλα παράνομη

19:36 24/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδης σε γραπτή δήλωση-απάντηση προς τις δηλώσεις του βουλευτή Πρόδρομου Προδρόμου και σε ανακοίνωση του ΕΥΡΩΚΟ αναφέρει πως “κατανοούμε τη μεγάλη σύγχυση και την αγωνία των Κυβερνώντων, του ΔΗΣΥ και των συνοδοιπόρων τους, για την αποκάλυψη οτι η παρωδία της ερευνητικής για την οικονομία, εκτός απο στημένη, αναξιόπιστη και ανυπόληπτη είναι και έκδηλα παράνομη”.

Οσοι μανιώδως συνεχίζουν

να επιχειρούν να δικάσουν και να καταδικάσουν το ΑΚΕΛ επειδή τόλμησε να ενισχύσει το κράτος πρόνοιας και γιατί δεν υποτάχθηκε στις ορέξεις του πολιτικό-οικονομικού κατεστημένου να στραφεί κατά των εργαζομένων και των δικαιωμάτων τους, σημειώνει, βλέπουν το έδαφος να χάνεται απο τα πόδια τους και τα εχουν κυριολεκτικά χαμένα αφού δεν τους βγαίνει η αντιακελική κακόγουστη φιέστα που έστησαν.

“Αυτοί που καθηκόντως και αρμοδίως είχαν την υποχρέωση να ελέγξουν τη νομιμότητα της πραξης διορισμού της επιτροπής και δεν το έπραξαν εξυπαρχής, τώρα, όντας ανίκανοι να αμφισβητήσουν το έκδηλο της παρανομίας, ζητουν τα ρέστα απο το ΑΚΕΛ γιατι άργησε να την εντοπίσει”, προσθέτει.

Ο κ. Λουκαΐδης αναφέρει ότι “σκοπιμότητες για πιθανή απόκρυψη της παρανομίας όμως, είχαν αυτοί που έστησαν αυτή την φιέστα για να καταδικάσουν τη πολιτική του ΑΚΕΛ και για να απαλλάξουν απο τις ασήκωτες ευθύνες τους τραπεζίτες, τον τέως κεντρικό τραπεζίτη και γενικότερα τη μεγαλο-αστική τάξη που έλεγχε και διοικούσε τις τράπεζες”.

Οχι το ΑΚΕΛ, συνεχίζει, που και στην αρχή αλλά και κατά την διάρκεια της διαδικασίας, αμβισβητήσε τη χρησιμότητα και την αντικειμενικότητα αυτής της επιτροπής, προτάσσοντας τον άμεσο διορισμό ποινικών ανακριτών, όπως αρχικά δια του διάγγελματος του δεσμεύτηκε να πράξει ο κ. Αναστασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα