Φθάνει την Παρασκευή στην Κύπρο ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντι – Ντόπινγκ

17:02 11/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Φθάνει την Παρασκευή στην Κύπρο ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντι – Ντόπινγκ (WADA) John Fahey, ύστερα από πρόσκληση του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΑ, η επίσκεψη του Προέδρου της WADA, σε αυτή την περίοδο που η Κύπρος Προεδρεύει του Συμβουλίου

της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι σημαντική για τον ευρύτερο ευρωπαϊκό χώρο.

Kατά την παραμονή του στο νησί, θα συζητήσει θέματα με τους αρμόδιους Κυβερνητικούς και Αθλητικούς Φορείς του τόπου, που αφορούν το ντόπινγκ και τα μέτρα και τις αποφάσεις που λαμβάνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός για την καταπολέμηση και πάταξη του και τα οποία μπορεί να αποτελέσουν αντικείμενα συζήτησης στις επικείμενες Ευρωπαϊκές Συνεδρίες Αθλητισμού που θα πραγματοποιηθούν στην Κύπρο.

Στην Κύπρο, ο κ. Fahey θα συναντηθεί με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Γιώργο Δημοσθένους, τον Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Πάμπο Στυλιανού και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Ουράνιο Ιωαννίδη.

Θα επισκεφθεί επίσης τα γραφεία της Κυπριακής Αρχής Αντι – Ντόπινγκ και θα ενημερωθεί από τον Πρόεδρο της Αρχής Μιχάλη Πέτρου για τη λειτουργία της Αρχής στην Κύπρο.

Την Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 12.30 μ.μ., ο Πρόεδρος της WADA θα παραχωρήσει δημοσιογραφική διάσκεψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα