Έξω φρενών ο Κ.Οδυσσέως με το Down Town και την υποτιθέμενη κόντρα με την Ε.Χαραλάμπους!”Με ενοχλεί πολύ όταν βάζουν στο στόμα μου λόγια που δεν είπα”!

02:05 13/9/2011 - Πηγή: OnlyCY
 Μεγάλος σάλος προκλήθηκε από την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Οδυσσέως στο Down Town ,με τα όσα είπε  για την περσινή star του Αντ1 Εμμανουέλα Χαραλάμπους.Τα είπε όμως; Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του εβδομαδιαίου περιοδικού όπως διαβάζουμε στο showbiz.com.cy και διαπιστώνουμε και οι ίδιοι, ο Κωνσταντίνος Οδυσσέως άσκησε κριτική
μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook   για το πώς κάποιοι αλλοίωσαν το νόημα της συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό για να δημιουργήσουν “ευτελή τιτλάκια”, όπως τα χαρακτήρισε.Φαίνεται πως ο γνωστός σεναριογράφος αλλά και Γενικός Διευθυντής του ΑΝΤ1 δυσαρεστήθηκε έντονα για την κόντρα που ήθελαν κάποιοι να δημιουργήσουν ανάμεσα στον ίδιο αλλά και στην ηθοποιό Εμμανουέλα Χαραλάμπους. Δείτε ακριβώς το κείμενο που ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook: “Ε λοιπόν όχι. Καθόλου δεν ενοχλούμαι όταν φίλοι και συνεργάτες μου αποφασίζουν για τη ζωή τους. Είναι δικαίωμά τους και δεν μου πέφτει λόγος. Αυτό είπα κι αυτό λέω πάντα. Με ενοχλεί όμως πολύ όταν βάζουν στο στόμα μου λόγια που δεν είπα, αλλοιώνοντας το νόημα, όταν με ευτελή «τιτλάκια» με παρουσιάζουν όπως δεν είμαι, όπως δεν θέλω να είμαι. Αυτό με ενοχλεί και με πληγώνει, γιατί εξακολουθώ να πιστεύω ότι το ήθος πρέπει να υπερτερεί της μικροπρέπειας.Και δεν έμεινε μόνο εδώ, αφού ανάρτησε και στην προσωπική σελίδα της Εμμανουέλας Χαραλάμπους το εξής σχόλιο: “H Εμμανουέλα Χαραλάμπους έπαιξε με επιτυχία το ρόλο της Ελένης και την ευχαριστώ γι’ αυτό. Δεν έχω κανένα παράπονο και δεν είμαι ενοχλημένος, αν επέλεξε φέτος να μην συνεργαστεί με τον Αντέννα. Δικαίωμά της και δεν βλέπω γιατί θα έπρεπε να ενοχληθώ! Αυτό το τόνισα με πολύ εμφαντικό τρόπο στη συνένευξη που έδωσα. Δυστυχώς αυτό που γράφτηκε σαν τίτλος λέει ακριβώς το αντίθετο!!! Αυτού του είδους το ξεκατίνιασμα ωστόσο δεν ταιριάζει καθόλου στη δική μου ιδιοσυγκρασία και λυπάμαι γιατί κάποιοι επέλεξαν να με εμπλέξουν σε κάτι τέτοιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα