Έξω από το Προεδρικό οι εργαζόμενοι της Cyta (Upd)

11:22 13/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Είδηση 10:57

Έκκληση έστω και την υστάτη να αναβληθεί για μια εβδομάδα η όποια απόφαση επί του νομοσχεδίου αποκρατικοποίησης Ημικρατικών Οργανισμών απηύθυναν προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το Υπουργικό Συμβούλιο που συνεδριάζει αυτή τη στιγμή, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων της Cyta.

Αντιπροσωπεία των εργαζομένων, που πραγματοποιούν διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό, είχε συνάντηση πριν από λίγο με τον Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου Αναστασιάδη, Παναγιώτη Αντωνίου, στον οποίο διαβίβασε

το σχετικό υπόμνημα με τα αιτήματά τους.

Από την πλευρά του ο κ. Αντωνίου του μετέφερε διαβεβαίωση του ΥΠΟΙΚ, Χάρη Γεωργιάδη ότι οι ανησυχίες θα ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Η συνεδρία του Υπουργικού βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως και η διαμαρτυρία των εργαζομένων έξω από το Προεδρικό.

Είδηση 09:19 Τρίωρη στάση εργασίας στη Cyta και διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό

Παγκύπρια τρίωρη στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα οι υπάλληλοι της Cyta, οι οποίοι, μετά από ομόφωνη απόφαση των πέντε συντεχνιών που δραστηριοποιούνται στον Οργανισμό, θα μεταβούν για εκδήλωση διαμαρτυρίας, έξω από το Προεδρικό, όπου θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο θα συζητήσει το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις.

Η στάση εργασίας θα αρχίσει στις 9 και θα λήξει στις 12 το μεσημέρι.

Ήδη οι συντεχνίες προανήγγειλαν ότι σε περίπτωση που το Υπουργικό εγκρίνει σήμερα το νομοσχέδιο, χωρίς να λάβει υπόψη τις θέσεις τους, τότε αύριο Παρασκευή θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία.

Keywords
Τυχαία Θέματα