Εξάγγειλε την υποψηφιότητας με σύνθημα ‘Για τη Λευκωσία που μας ενώνει’

16:05 26/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Παρά το ότι απομένουν ακόμα πολλά να γίνουν, το έργο που έχει γίνει στη Λευκωσία κανείς δεν το αμφισβητεί, δήλωσε σήμερα η Δήμαρχος Λευκωσίας Ελένη Μαύρου, εξαγγέλλοντας την υποψηφιότητά της για επανεκλογή της στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και καλώντας τους πολίτες της ημικατεχόμενης πρωτεύουσας να επαναβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό της και να την τιμήσουν ξανά με την ψήφο τους.

Οι αποφάσεις για το μέλλον της πόλης δεν μπορούν να είναι αντικείμενο πρόσκαιρων και ευκαιριακών συνεργασιών,

είπε η κ. Μαύρου, καλώντας τους ψηφοφόρους ”να επιλέξουν την υποψήφια με τις γνώσεις και την εμπειρία για να οδηγήσει τη Λευκωσία στο μέλλον, το άτομο που μπορούν να εμπιστευτούν, το άτομο που έχει αποδείξει στην πράξη ότι ξέρει να εργάζεται συλλογικά”.

”Καλώ τους Λευκωσιάτες να με κρίνουν και να με εμπιστευτούν για άλλη μια φορά, για τη Λευκωσία που θεμελιώνει σήμερα το αύριο της με όραμα και προοπτική, για τη Λευκωσία που μας ενώνει”, είπε η κ. Μαύρου ανακοινώνοντας σήμερα επισήμως την υποψηφιότητά της ενώπιον των μέσων ενημέρωσης, συνεργατών και εκλεκτών της φίλων και υποστηρικτών.

Η κ. Μαύρου, με σύνθημα της εκστρατείας της ”Για τη Λευκωσία που μας ενώνει”, επιδιώκει -όπως ανέφερε- να υπογραμμίσει την ανάγκη για συλλογική δουλειά, για ένα καλύτερο αύριο στην πρωτεύουσα.

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε περιληπτικά σε κάποια από τα επιτεύγματά της των τελευταίων πέντε ετών, καθώς και στο όραμά της για το μέλλον, στέλλοντας το μήνυμα ότι την 18η Δεκεμβρίου οι δημότες της πρωτεύουσας πρέπει να επιλέξουν το άτομο που πιστεύουν ότι έχει και τις γνώσεις και τις ικανότητες να οδηγήσει τη Λευκωσία προς το μέλλον.

Η κ. Μαύρου ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν μαζί της στη διάρκεια της λήγουσας θητείας της ως Δημάρχου Λευκωσίας και όσους ακόμα και σήμερα της συμπαραστάθηκαν και εξακολουθούν να συνεργάζονται μαζί της, όπως είπε, στηρίζοντας τις προσπάθειές της.

”Θέλω να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους της Λευκωσίας», πρόσθεσε, «οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια, ακόμα και με τα παράπονα, τις εισηγήσεις και τις υποδείξεις τους, βοήθησαν στο να γίνουμε καλύτεροι”.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για επαφές που έκανε ή που σκοπεύει να έχει με κόμματα ή/ και άλλα οργανωμένα σύνολα προς υποστήριξη της υποψηφιότητάς της, η κ. Μαύρου δήλωσε ότι τρέφει ”μεγάλο σεβασμό στα πολιτικά κόμματα και στις πολιτικές δυνάμεις του τόπου”.

”Αλλωστε και εγώ”, πρόσθεσε, ”πολιτικό ον είμαι και πιστεύω πως αυτά είναι κύτταρα της Δημοκρατίας και, παρά τις αδυναμίες και παραλείψεις τους, μπορούν να δώσουν μιαν καλύτερη προοπτική για τον τόπο αυτόν”.

”Δεν έχω κάνει επαφές για να εξασφαλίσω κομματική υποστήριξη”, είπε η κ. Μαύρου, προσθέτοντας πως ”όλα αυτά τα πέντε έτη είχα συχνή επαφή με τα πολιτικά κόμματα και σε επίπεδο ηγεσιών και σε επίπεδο κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης και ιδιαιτέρως στο επίπεδο των τοπικών στελεχών, για να ενημερώσω, να ακούσω απόψεις, να μοιρασθώ μαζί τους σκέψεις και προθέσεις”.

”Σήμερα, απευθύνομαι”, είπε η κ.

Keywords
Τυχαία Θέματα